Prijatelj, hoce danas da kupi laptop, ali je stranac pa ne zna gde da kupi i sta, rekoa mi je samo sta mu je potrebno CPU: intel od 2,0 GHz pa nadalje GPU: sa 1GB rama RAM: 4GB da hdmi izlaz, hard disk od 320GB i naravno da bude neki brand laptop, ako biste mogli da mi predlozite neki konkretan model, jer ne mogu da lutam po ovom moru ponuda. Unapred zahvalan. Ako bi neko moogao sto pre da mi odgovori
evo sad mi je javio, kaze do 1000 dolara, to je valjda 700, 750 evra i kaze a ko moze da tera novije igrice moze i uglavnom sve ostalo, znaci igrice bi najvise, ja nadjoh ovaj model, sta mislis o njemu http://www.laptopcentar.rs/product/ASUS-N61VG-JX037D-04200911
:: Ovako nesto neka uzme :: :: http://www.msimobile.com/level3_productpage.aspx?id=12 :: :: AMD Athlon™ Dual-Core Processors, QL-60A 2.0GHz 1M :: 4GB (2x2 DDR2 667/800 :: NVIDIA® GeForce 9600M G :: 320GB SAT :: 15` :: :: :: Za taj novac, moze da nadje INTEL C2D E8XXX / 9600GT... skoro sam video negde takav laptop, ali ne mogu sad da ga nadjem :: :: :: :: ::
Bax covek se nalozio kad je video ovaj hp, dosta se zagrejao za njega, mozda ga uzme, a stvarno je dobar i lep, a od msi-ja nisam nasao nista konkretno dobro, ali samo intel ne amd
Odličan je, nema šta. Sve komponente su kvalitetne, mehanički je izvanredan, GPU i CPU su vrh, ja bi ga i sebi uzeo.
:: Bax covek se nalozio kad je video ovaj hp, dosta se zagrejao za njega, mozda ga uzme, a stvarno je dobar i lep, a od msi-ja nisam nasao nista konkretno dobro, ali samo intel ne am :: :: ::
haha, pitao me covek za adresu i ode da ga uzme. Hvala puno,nikag ga ne bi pronasao
:: :: Odličan je, nema šta. Sve komponente su kvalitetne, mehanički je izvanredan, GPU i CPU su vrh, ja bi ga i sebi uzeo :: :: :: Bax covek se nalozio kad je video ovaj hp, dosta se zagrejao za njega, mozda ga uzme, a stvarno je dobar i lep, a od msi-ja nisam nasao nista konkretno dobro, ali samo intel ne am :: :: :: :: :: ::
Tesko za 750 evra da ce da pogura novije igre, a inace, nemoj da se hvatas na te oznake za graficke u laptopovima. 9600M GT nije ni blizu desktop verzije 9600GT. To je otprilike 9500GT, i ima verovatno 128-bitnu magistralu u poredjenju sa 256-obitnom kod 9600GT... Znaci za igranje - nikakva...
Jos kad bi samo znao koliko tih MSI kanti se vuce po servisima uhvatio bi se za glavu... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Odličan je, nema šta. Sve komponente su kvalitetne, mehanički je izvanredan, GPU i CPU su vrh, ja bi ga i sebi uzeo :: :: :: Bax covek se nalozio kad je video ovaj hp, dosta se zagrejao za njega, mozda ga uzme, a stvarno je dobar i lep, a od msi-ja nisam nasao nista konkretno dobro, ali samo intel ne am :: :: :: :: :: ::
Ono što sam ja preporučio prijatelju je HP Pavilion, ne znam o kakvom MSI-u pričaš. MSI ne bi ni neprijatelju preporučio.
:: Jos kad bi samo znao koliko tih MSI kanti se vuce po servisima uhvatio bi se za glavu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Odličan je, nema šta. Sve komponente su kvalitetne, mehanički je izvanredan, GPU i CPU su vrh, ja bi ga i sebi uzeo :: :: :: :: :: Bax covek se nalozio kad je video ovaj hp, dosta se zagrejao za njega, mozda ga uzme, a stvarno je dobar i lep, a od msi-ja nisam nasao nista konkretno dobro, ali samo intel ne am :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja preporucujem Asus N61JQ... Imam ga nesto vise od mesec dana i prezadovoljan sam. Potpuno je zamenio moj desktop racunar. Nakacio sam eksterni monitor pa koristim vecu rezoluciju. ATi 5730 lepo radi tera Metro 2033 u DX11 veoma dobro... malo pada framerate u masovnim scenama, sto je i logicno, a inace, sve tece glatko. Sa STALKEROM i Just cause 2 radi jos i bolje....
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: Mislim da 9600GT ostavlja u prasini ATI 4650 u svakom pogledu, jos ako daje toliki novac, ovaj MSI je pravi izbor: GX720-1W1US ili GX630-028U :: :: HP jeste da izgleda lepse, ali ovaj 1. ima neuporedivo bolji GPU i nesto jaci CPU :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.