Pozdrav! U pitanju je polomljen monitor laptopa toshiba satellite L100, dakle \`staklo\` monitora, koliko bi kostala opravka to jest polovan monitor da se nabudzi? Da li uopste dolazi u obzir neko budzenje i koje? Hvala unapred na odgovorima! U nekom servisu iz oglasa mi traze 130e.A on ceo ne kosta toliko.....
Samo da znate da su cene ekrana uvek bile visoke,da li se radi o novom modelu ili starom!Ja sam na Fujitsu laptopu relativno novom menjao displej,cena kod servisera je bila 120e(nov),u ovlascenom servisu za Siemens cena je drasticno visoka 220 e.E sad ako se Vama isplati da menjate na Toshibi,pogledajte u oglasima sta nude ostali serviseri ili cekajte trnutak da neko prodaje celu masinu(naravno ispravnu)za mnogo manju cenu!
Skupo je to mnogo, mom burazeru na nekoj Toshibi se takodje zajebao ekran 200 evra je bio minimum, jedino neki decko koga poznaje hoce to da odradi za 180 evra.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.