prvo odgovor na http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=20991&forid=6&katid=3 @dogg43: prvo kakva normalna temperatura, ja imam asus koji u full load gpu radi 60-63, core0 i core1 ne prelaze 50-55 stepeni, HDD nikad preko 40, i ploca isto nikad preko 40 (speedfan), tako da nemoj da se pravis da si strucnjak,tako nesto nije normalno, a inace preko 100 stepeni trebalo bi automatski da ti gasi komp. Treba li ti slika? Kojim programom hoces da radim test? Ni nakon 3 sata rada mi nikad nije presao 65, pretezno ga koristim za multimediju i igre u pitanju je N50VN serija, tako da nije tacno da Asusovi inzinjeri nemaju pojma, ima mana oko protoka vazfuha iznutra, to znam, jer meni sadasnjih 60 stepeni na gpu nije normalno, jer kad sam ga kupio igrao sam GTA4 po ceo dan i nisam uspevao da zagrejem komp (nisam ni dostizao 60).
Drugo jedno cudno pitanje, primetio sam zadnjih par dana dok sam putovao da mi komp znatno brze radi kada je na bateriji, nego kada ga koristim kod kuce na punjacu. Ne znam da li tripujem, nisam radio testove, ali osetno mi brze radi na bateriji, brze otvara aplikacije, Warcraft3 TFT mi znatno brze radi na bateriji. Kapiram da ovo nije moguce, ali zasto mi se pokazuje u radu brze na bateriji nego na punjacu???
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.