Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
I ja da pitam za mishljenje i preporuku
STRANA 1 OD 1
Mashinac I ja da pitam za mishljenje i preporuku 15.10.2009. 12:28 T20980

status: user
broj poruka: 192
Planiram da prodam sadashnji laptop (Lenovo n200) da uzmem neki malo bolji model
Sveo sam izbor na neka 3 primerka, mada nije problem da uleti neki drugi, ali je stvar da je cena u tim nekim granicama oko 46-47 000, Sad hiljadu dve gore dole nije strashno, ne kupuje se svaki dan, ako ima neshto mnogo bolje za te pare
Naime ovo su ti modeli..

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/3318-toshiba-satellite-l500-12p

http://www.itsvet.com/proizvod/lenovo-ideapad-g550a-intel-core2-duo-2.1ghz-4096mb-320gb-dvdrw-15.6%27%27-wxga-freedos/comp_comp_laptop/194/3235

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/3316-msi-cx600x-015eu

Sad, koristim racunar za svashta, ali ponajmanje igre, ali bilo bi pozeljo da je neka solidna grafa sa svojom memorijom, ili neka dobra integrusha, bice tu dosta HD materijala, 3D Modeling programa i slicno, pa da se bash ne gushi, hard nebitan, kolicina ram-a nebitna, jer se to lako nadogradi.. Takodje pozeljan HDMI zbog LCD-a. I tako...
Najbolje bi bilo da se jave vlasnici nekih od pomenutih modela pa da iz prve ruke iznesu utiske, ili predlog vlasnika drugih modela...
Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
limunche re 15.10.2009. 15:18 #149157

broj poruka: 426
MSI je po performansama najbolji ali ja ga licno ne bih uzimao. Imam dell studio 1537 i zadovoljan sam ali on je nesto skuplji od gore pomenutog cenovnog ranga... sto se tice tosibe ona je jeste kvalitet ali kao i lenovo ima ocajnu grafiku...
Ako te ime MSI ne plasi onda on od ova tri...

fetus re 15.10.2009. 15:29 #149161

broj poruka: 212

A sta ti to fali na N200, to su solidne masine za malo para i sasvim lepo rade?
Pozdrav
Fetus
Mashinac Re: re 15.10.2009. 15:38 #149162

:: A sta ti to fali na N200, to su solidne masine za malo para i sasvim lepo rade
:: Pozdra
:: Fetu
Pa fali mu malo snage :)
Mislim gushim ga zadavanjem vishe operacija,a ne moze da odradi. Ubacio sam 2gb ram-a, nije on losh, ali to je serija sa celeronom 1.73ghz, uzeo sam ga pre 2 god, i nisam imao zamerki, tj nemam ni sad, ali samo polako ga vreme gazi, ako se razumemo...
Mashinac Re: re 15.10.2009. 15:47 #149168

:: MSI je po performansama najbolji ali ja ga licno ne bih uzimao. Imam dell studio 1537 i zadovoljan sam ali on je nesto skuplji od gore pomenutog cenovnog ranga... sto se tice tosibe ona je jeste kvalitet ali kao i lenovo ima ocajnu grafiku..
:: Ako te ime MSI ne plasi onda on od ova tri..
::
To i ja mislim za toshibu, ali opet ovaj Lenovo ima nvidia G 105M grafiku sa 512mb, cini mi se da je ona bolje reshenje od toshibine gma4500...
A shto se tice MSI na papiru izgleda kao najbolja kupovina, ali o5 je to MSI, nadam se da ce se neki korisnik javiti i reci iz prve ruke nekoliko reci o tom modelu..
Seerauber na papiru izgleda kao najbolja kupovina: 15.10.2009. 18:17 #149232

broj poruka: 946

http://www.winwin.rs/proizvodi.66.html?productId=5264

za nijansu bolji cpu od toshibe i msi,solidna graficka,hdmi(lenovo kao da nema)
i sve to sa tom cenom!
pitanje je kakvog su kvaliteta Aceri
Dyca re 15.10.2009. 22:43 #149343

broj poruka: 1574
Ja imam Lenovo g550a i mogu ti reci da je laptop odlican za te pare, stavise mislim da nema boljeg u tom rangu. Ima jak procsor sa dva jezgra, 4GB memorije, veliki hard i sto je bitno- neintegrisanu graficku koja moze da potera i novije igre na zadovoljavajuim podesavanjima. Sto se samog kvaliteta izrade tice, odlicna je i tu nemam nikakvih zamerki... Ekran je odlican i slika je veoma zive.. Takodje, tastatura je odlicna, bez iakkvih ugibanja..a i ima i num pad sto je odlican dodatak. Ja ti ga preporucujem, posto mislim da neces naci bolje za taj kesh.

Mashinac Re: re 15.10.2009. 23:10 #149358

:: Ja imam Lenovo g550a i mogu ti reci da je laptop odlican za te pare, stavise mislim da nema boljeg u tom rangu. Ima jak procsor sa dva jezgra, 4GB memorije, veliki hard i sto je bitno- neintegrisanu graficku koja moze da potera i novije igre na zadovoljavajuim podesavanjima. Sto se samog kvaliteta izrade tice, odlicna je i tu nemam nikakvih zamerki... Ekran je odlican i slika je veoma zive.. Takodje, tastatura je odlicna, bez iakkvih ugibanja..a i ima i num pad sto je odlican dodatak. Ja ti ga preporucujem, posto mislim da neces naci bolje za taj kesh
::
Poshto me ovaj Lenovo nikada nije izdao, verujem ti na svaku rec, a zanimalo me to oko grafike i kvaliteta izrade. Oticicu sutra uzivo da ga pogledam
Hvala
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs