Imam njegovog prethodnika 1535 da ati hd3450 256 mb. Radi kao sat imam ga vec godinu i koji mesec. Bez greske Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(
po meni zlo od laptop-a od izrade do performansi!!!! Imam jedan 1535 malo slabiji od tog tvog gore pomenutog ! i radi ko sat barertija 4h ! X3100 je grafika jer igre na lapu ne igram pa nisam uzimao nesto sa jakom grafikum ! (neznam koja je kod mene mozda je 9-cell zaboravio sam ) Neces pogresiti veruj mi ! Neki su kao imali problem as zvukom i wifi-em ali kod mene radi odlicno ! Ima cak i drajvere za XP ne na site ali u rapid prodavnici ima :D
Bolju konfiguraciju uz brend kao Dell, Tošiba...ne verujem da možeš naći za taj novac. Mašina je za sve sem za igre, a i to bi moglo uz kompromise u rezoluciji i kvalitetu.
Drago mi je da ste zadovoljni sa navedenim modelima, ja ovo jos nisam uzeo, prijatelj mi je skrenuo paznju na taj model, a povoljno je to sto je na rate, sto mi odgovara.
Ako jos neko ima neki predlog, pohvalu, kritiku, savet da cujemo...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.