znaci gorepomenuti laptop,pitanje je da li je normalno da mu baterija drzi sat vremena igranja igrica,ili 1.5h nekog prosecnog rada na netu i sl...taj 007eu je najjaci u klasi,ima sve moguce dodatke,ali mi nekako malo da drzi baterija samo sat vremena igranja... Inace specifikacija je
Proizvođač : MSI Model : EX610X-007EU Athlon64 X2 1.8GHz 2048MB 160GB DVD SuperMulti 15.4`` WXGA FreeDOS Osnova Tip : PC Dimenzije : 358x259x27 mm Masa : 2.6 kg Operativni sistem : DOS Procesor : AMD Athlon 64 X2 Takt procesora : 1.8GHz Dijagonala ekrana : 15.4 ` Rezolucija ekrana : 1280×800 px Grafička karta : ATi Mobility RADEON HD2400 RAM memorija : 2GB Kapacitet hard diska : 160 GB Brzina rotacije hard diska : 5400 obrt./min. Optički uređaj : DVD Super Multi Baterija : Li-Ion, 6 cells Ostalo Komunikacija : 56K, GigaLAN, WLAN 802.11b, WLAN 802.11g, Bluetooth, Portovi : Firewire, D-sub out, S-video out, HDMI out, RJ-45, RJ-11, ExpressCard/54, Broj USB portova : 4 kom. Unos : Qwerty tastatura, Touchpad, Numerička tastatura, Dodatne funkcije : Kamera,
Naravno da je normalno... Ekran na max osvetljenju, procesor, graficka, memorija, hard crpe bateriju maximalno dok se igras... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
jel imas taj lap pa znas iz iskustva,ili je ovo samo pretpostavka?
MIND CONTROL
:: Naravno da je normalno... Ekran na max osvetljenju, procesor, graficka, memorija, hard crpe bateriju maximalno dok se igras.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
al slaba je graficka kao prvo... A igranje na bateriji ne verujem da bi izdrzala sat vremena... Ja imam MSI GX610 (Turion X2 TL-60 2.0Ghz, 2GB DDR2 667Mhz, HD2600 256MB DDR3...) i jednom sam upalio igru na bateriji i seckala je nenormalno, jer laptop obori takt procesoru na 800Mhz cim se skine s punjaca, a grafickoj isto obori taktove (to moze i da se iskljuci u Ati CCC), ali nema sanse da igras nesto zahtevnije na bateriji, men drzi po sat dva dok sam samo na netu ili word il tako nesto, a kamoli nesto ozbiljnije...
da,izdrzi do sat vremena igranja... za koliko bi realno mogao da prodam ovaj lap? star je godinu dana i savrseno ocuvan,sa torbom i svom opremom. Uzeo sam ga za neki dug od prvog vlasnika...
MIND CONTROL
:: al slaba je graficka kao prvo... A igranje na bateriji ne verujem da bi izdrzala sat vremena.. :: Ja imam MSI GX610 (Turion X2 TL-60 2.0Ghz, 2GB DDR2 667Mhz, HD2600 256MB DDR3... :: i jednom sam upalio igru na bateriji i seckala je nenormalno, jer laptop obori takt procesoru na 800Mhz cim se skine s punjaca, a grafickoj isto obori taktove (to moze i da se iskljuci u Ati CCC), ali nema sanse da igras nesto zahtevnije na bateriji, men drzi po sat dva dok sam samo na netu ili word il tako nesto, a kamoli nesto ozbiljnije... :: :: :: ::
E sad ne znam ni koliko je star taj ni kolika mu je garancija i u kakvom je stanju, kazem 300 ako nije mnogo star i u garanciji, ako nije onda za 200-250...
Imam doticni lap top i doduse malo mi duze drzi baterija ali je otprilike to to! Inace mozes u biosu da iskljucis power save opciju i onda nece da ti obara taktove procesora, a to uradi i u ati ccc i radice ti lepo igrice!
ma nista on ne obara taktove,sve radi FULL,verovatno je to prvi vlasnik sve vec iskljucio,a on kaze da je igrao `Krizu` na ovom lapu!!! Ajde da mu verujem...Igre rade kao zmaj....Hvala na informaciji iz prve ruke...
MIND CONTROL
:: Imam doticni lap top i doduse malo mi duze drzi baterija ali je otprilike to to! Inace mozes u biosu da iskljucis power save opciju i onda nece da ti obara taktove procesora, a to uradi i u ati ccc i radice ti lepo igrice! :: :: ::
Imam Toshibin lap top slicnih performansi (graficka mi je jaca od tvoje - HD2600) i tih sat vremena igranja na bateriji je neki prosek koji mozes da ocekujes na slicnim konfiguracijama i sa tim kapacitetom baterije. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: jel imas taj lap pa znas iz iskustva,ili je ovo samo pretpostavka :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: Naravno da je normalno... Ekran na max osvetljenju, procesor, graficka, memorija, hard crpe bateriju maximalno dok se igras.. :: :: *************************************************************************************** :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: ::
Ja imam msi gx620 sa 9600gt,kad mi je laptop na baterije automatski mu se spusta rezim rada i procesora i graficke tako da igre ne rade dobro ,to je optimizovano za manje zahtevne stvari i baterija drzi tako od sat do sat ipo mozda malo jace.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.