Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Koj od ova dva??
STRANA 1 OD 1
Dyca Koj od ova dva?? 03.10.2009. 21:29 T20641

status: user
broj poruka: 1574
Trebao bih da pazarim ovih dana laptop, pa me zanima koj od ova dva vam se cini kao bolji izbor. Laptop cu koristiti uglavbnom za net, filmove, mozda i poneku igru ako laptop bude u mogucnosti da je pokrene. Radi se o ova dva laptopa :

http://www.gigatronshop.com/arena/show_product/14610

i

http://www.gigatronshop.com/arena/show_product/15806

Konfiguracije su im skoro identicne, sa nekim manjim razlikama... Ono sto me zanima je kvalitet izrade, da li se puno greju i koj od njih bi bio bolji izbor na duze staze. Unapred hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 03.10.2009. 21:37 #145149

broj poruka: 12057

Ako misliš da priđeš igrama, onda HP. Kvalitet plastike 67xx modela je vrlo dobar. Nije bogat konektorima kao Lenevo model, al vidim da ti to mnogo ne znači.

nemamime re 03.10.2009. 21:38 #145150

broj poruka: 294
HP ti je bolji od ta 2 koja si ponudio. Ima ATI graficku sa sopstvenom memorijim za razliku od Lenovo modela koji ima ocajnu Intel integrusu.

Dyca re 03.10.2009. 23:46 #145188

broj poruka: 1574
oK.. znaci od ova dva, bolji izbor je HP... mene je jedino mucilo taj kvalitet izrade, ali posto bax kaze da je ok, onda nemam razloga da ne poverujem... Da nemate mozda jos neki predlog za laptop do 40000 din, a da mozda ima C2D procesor, ili je razlika izmedju C2D procesora i Dual Core mala, pa da se ne cimam da trazim nesto jace??

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs