Drug krece na fax i hteo bi da kupi lap top koji ce mu sluziti za potrebe faxa (informatika je u pitanju) a i da odigra nekad neku igru (naveo mi je da ga zanima uglavnom PES). Dakle, za ove pare sta bi ste mu predlozili a da je ekran 15,4`, da ima grafu na kojoj moze da odigra PES u slobodno vreme?
Jos jedno pitanjce ne vezano za gore postavljeno pitanje... Naime skidam MAC OS X Leopard 10.5.5 VMware Image za VMWare Workstation 6.5.3 i vidim da je prvi deo koji je skinut u .tar formatu! WinRar 3.90 ga ne prepoznaje! Sa cime da ga otvorim? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ne otvara! Probao sam i sa najnovijim WinRar-om (3.90) i 7-zip-om!
@Seerauber Hvala na predlogu! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Čini mi se da .tar fajl otvara 7zip. Nisam 100% siguran.. :: :: Windows-free with Fedora 10 :: ::
Bravo Slavuj! Uspeo sam da otvorim arhivu sa ovim programom!
Hvala! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: IZArc :: :: Srbologija, nauka belosvetska. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.