Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Koji laptop uzeti?
STRANA 1 OD 1
martina88 Koji laptop uzeti? 30.09.2009. 11:46 T20550

status: user
broj poruka: 1
Pregledala sam masu sajtova i prelistala skoro sve na PC Berzi, ali ne mogu se odluciti koji laptop da uzmem za nekih 70 do 80 hiljada dinara. Glavne stvari na koje sam obracala paznju da bude sto jaci procesor po mogucnosti Intel, dobra graficka (jer volim da igram igrice), ali i da ima 4GB ram memorije. Ako moze bilo kakva preporuka, sto se tice vasih iskustava itd. :)

Jos jedno pitanje, u kojoj radnji je najbolje da uzmem laptop, jer dosta njih ima lose ophodjenje prema kupcima, pa zbog toga, koji su najpouzdaniji i najkorektniji. Hvala :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
shone79 re: 30.09.2009. 12:05 #144298

broj poruka: 142

Toshiba P300, 66000 din, extra dizajn (klavir black ceo i tastatura), C2D, 3650 grafika, 4 gb rama, 400gb hdd, glista licencirana... Laptop fenomenalno izgleda, uzeo ga ortak, 17 incha dijagonala, ima neke cardon zvucnike koji kidaju neverovatno.
Topla preporuka.
Obavezno pogledaj ovaj moel neces se pokajati
E da, registrujes se na toshibinom sajtu i dobijes dodatnu garanciju
Imas ga u Giga....u u TC Usce.

Pozz
max888 Satellite A500-13F 30.09.2009. 12:37 #144303

broj poruka: 241
Toshiba
Satellite A500-13F!!!
Lepota!Ima sve sto ti treba.Imau PC P***** za 78 hiljada :)
Razorman re 30.09.2009. 15:57 #144329

broj poruka: 1139

Ako ti je bitan spoljni izgleda i izdrzljivost toshiba, a ako oces jak laptop za igre sa dobrim procesorom i grafickom to je msi gx620 koji ja imam(intel c2d 2.3 turbo mode 2.8ghz 4gb rama, nvidia 9600gt 320 hard,1680x1050 rezolucija ostra slika,mana su slabiji zvucnici i grejanje jer je laptop od lima manje od plastike :)
Samo sam cuo da je tesko naci ovaj model kod nas sad nego da ima gx630 sa amd proc,al to je cini mi se slabije.

Spike re: 30.09.2009. 19:39 #144374

broj poruka: 223
da li si mozda razmisljala o nekom ASUS-u, ja npr. imam ASUS, kupljen u decembru prosle godine i jaci je od Satellite A500-13F, a placen je manje... Trenutno na nasem trzistu nema neki izbor ASUS-a, ali ako te ne mrzi sacekaj malo, bice, razlog, zato sto asus za iste pare sto uzmes toshibu, da je mnogo bolje performanse ili ako imas nekoga da ti donese iz amerike, mozes dosta dobro proci, ako ne onda uzmi Satellite A500-13F, to je jako dobar izbor...

@ shone79, Harman Cardon nisu neki zvucnici, to su jako kvalitetni i spadaju u visoku klasu zvucnika...

bikolor Ovaj Hp je dosta dobra ponuda 30.09.2009. 19:50 #144376

broj poruka: 79
http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/3320-hp-pro-book-4710s-nx631ea

Svako ima pravo da bude glup za svoje pare

Equinoxe Re: re: 30.09.2009. 19:52 #144377

broj poruka: 12057

Cela Toshiba P300 serija je fantastična. Fantastične komponente i dizajn. Imaju, uglavnom sve živo od I/O-a, softverska podrška je odlična (XP, Vista 32/64, 7)....

::
:: Toshiba P300, 66000 din, extra dizajn (klavir black ceo i tastatura), C2D, 3650 grafika, 4 gb rama, 400gb hdd, glista licencirana... Laptop fenomenalno izgleda, uzeo ga ortak, 17 incha dijagonala, ima neke cardon zvucnike koji kidaju neverovatno
:: Topla preporuka
:: Obavezno pogledaj ovaj moel neces se pokajat
:: E da, registrujes se na toshibinom sajtu i dobijes dodatnu garancij
:: Imas ga u Giga....u u TC Usce
:: Pozz
adamadam Re: pitanje 30.09.2009. 21:52 #144405

broj poruka: 397

kad ste vec spomenuli toshibu i P seriju, a da ne otvaram novu temu

sta mislite o ovom lap topu, (ne obracajte paznju na cenu vec na opis samog laptopa)

http://www.list.rs/artikal.php?id=NOT00928

hvala

:: Cela Toshiba P300 serija je fantastična. Fantastične komponente i dizajn. Imaju, uglavnom sve živo od I/O-a, softverska podrška je odlična (XP, Vista 32/64, 7)...
:: ::
:: :: Toshiba P300, 66000 din, extra dizajn (klavir black ceo i tastatura), C2D, 3650 grafika, 4 gb rama, 400gb hdd, glista licencirana... Laptop fenomenalno izgleda, uzeo ga ortak, 17 incha dijagonala, ima neke cardon zvucnike koji kidaju neverovatno
:: :: Topla preporuka
:: :: Obavezno pogledaj ovaj moel neces se pokajat
:: :: E da, registrujes se na toshibinom sajtu i dobijes dodatnu garancij
:: :: Imas ga u Giga....u u TC Usce
:: :: Pozz
Equinoxe Re: Re: pitanje 30.09.2009. 21:54 #144407

broj poruka: 12057

Beskopmromisna bombona. Qosmio u malom.

:: kad ste vec spomenuli toshibu i P seriju, a da ne otvaram novu tem
:: sta mislite o ovom lap topu, (ne obracajte paznju na cenu vec na opis samog laptopa
:: http://www.list.rs/artikal.php?id=NOT0092
:: hval
:: :: Cela Toshiba P300 serija je fantastična. Fantastične komponente i dizajn. Imaju, uglavnom sve živo od I/O-a, softverska podrška je odlična (XP, Vista 32/64, 7)...
:: :: ::
:: :: :: Toshiba P300, 66000 din, extra dizajn (klavir black ceo i tastatura), C2D, 3650 grafika, 4 gb rama, 400gb hdd, glista licencirana... Laptop fenomenalno izgleda, uzeo ga ortak, 17 incha dijagonala, ima neke cardon zvucnike koji kidaju neverovatno
:: :: :: Topla preporuka
:: :: :: Obavezno pogledaj ovaj moel neces se pokajat
:: :: :: E da, registrujes se na toshibinom sajtu i dobijes dodatnu garancij
:: :: :: Imas ga u Giga....u u TC Usce
:: :: :: Pozz
adamadam Re: Re: Re: pitanje 30.09.2009. 22:06 #144410

broj poruka: 397

hvala puno na lepom i brzom odgovoru, kupio sam ga pre par meseci, i dosta provodim vremena na njemu, sem glossy izgleda stvarno je dobar
posle 2 ili 3 compaq/hp laptopa tesko sam se odlucio na ovaj ali stvarno je bio best buy pre par meseci, mislim da je i sad ....

pozz

:: Beskopmromisna bombona. Qosmio u malom
:: :: kad ste vec spomenuli toshibu i P seriju, a da ne otvaram novu tem
:: :: sta mislite o ovom lap topu, (ne obracajte paznju na cenu vec na opis samog laptopa
:: :: http://www.list.rs/artikal.php?id=NOT0092
:: :: hval
anakin RE: Koji laptop uzeti? 30.09.2009. 22:53 #144414

broj poruka: 3
Uz mali milion modela sasvim je jasno da je teško dati dobar savet, ali recimo ova Toshiba je samo 55 hiljada....

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/3326-toshiba-satellite-l500-14x

drazabg Re: Koji laptop uzeti? 01.10.2009. 13:20 #144559

broj poruka: 33

Ako nisi uzela laptop imas fantastican model , acer extensa 5635
, core 2 duo, 4gb ram2, 500gb hdd ma savrsen model i cena je oko 53000 din za ovu konfiguraciju nije jako
:: Pregledala sam masu sajtova i prelistala skoro sve na PC Berzi, ali ne mogu se odluciti koji laptop da uzmem za nekih 70 do 80 hiljada dinara. Glavne stvari na koje sam obracala paznju da bude sto jaci procesor po mogucnosti Intel, dobra graficka (jer volim da igram igrice), ali i da ima 4GB ram memorije. Ako moze bilo kakva preporuka, sto se tice vasih iskustava itd. :
:: Jos jedno pitanje, u kojoj radnji je najbolje da uzmem laptop, jer dosta njih ima lose ophodjenje prema kupcima, pa zbog toga, koji su najpouzdaniji i najkorektniji. Hvala :
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs