Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
ASUS 1005 ili lenovo S10 preko Telekoma?
STRANA 1 OD 1
grunf011 ASUS 1005 ili lenovo S10 preko Telekoma? 20.09.2009. 00:11 T20252

status: user
broj poruka: 12

To je u trenutnoj ponudi Telekoma uz bežične surf pakete, znam da su skoro zanemarljivih performansi, ali za neko kucno surfovanje, emailovanje i ofisovanje, poneki film muziku, jel ima neko predstavu vredi li to i tih otprilike 100 evrića koliko dođu u paketu (inače su oko 250 koliko vidim)?

Unapred hvala za bilo kakav komentar.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Pa kako se uzme 20.09.2009. 00:47 #141290

broj poruka: 2929
Prvo taj Lenovo koji oni daju nije S10 nego S10e, sto znaci da ima bateriju sa tri celije, a s10 dakle model bez e ima bateriju sa 6 celija, ostalo je sve isto, Ali ta od 3 celije max 3 sata dok je ova od sest 5-6 sati uz max arcenje.
A asus ima bateriju sa 6 celija ali nema SSD disk pored stanadardnog hard diska od 160GB.
Znaci sporiji je pri podizanju OS-a.
Dakle lenovo je po tom pitanju bolji a po pitanju baterije losiji.
Inace vrede oni i vise od tih 100e realno oko 200 vrede ali uz udaju id 24meseca sa MTS-om
sa njihovim mobilnim internetom koji radi ocajno ne vrede u toj kombinaciji.
Mislim ti ces pored tih 100e koje ces dati za bilo koji od ova dva kompa morati narednih 24 meseca
da placas 900din za taj mobilni net kolika je cena za najslabiji paket, bilo bi to super da radi kako treba. Ali taj net je krs i ne vredi ni 100 din po meni.
Jbg Srbija sta da ti kazem.
Za sada taj net radi ocajno, mozda ce se to promeniti kada se broj korisnika pveca ko zna.
Mislim da se ta udaja ne isplati.
Inace malisani su sasvim OK lepi su i lepo to radi ali ne vrede u toj kombinaciji i ne vrede 250e za koliko se prodaju kod nas.
nemamime RE 20.09.2009. 13:13 #141359

broj poruka: 294
Najbolje zaboravi taj telekomov paket, ljudi se upecaju, pa posle ne mogu da vrate, vezani ugovorom. Radi tako traljavo, da ljudi koji su ga uzeli pored njega uzmu ADSL, a Telekomov (pa i Telenorov isto) drze u fioci i cekaju da istekne ugovor. Nemoj da nasedas na reklamu.

grunf011 Tako sam i mislio 20.09.2009. 16:57 #141393

broj poruka: 12
Pošto nemam ugovornu obavezu, možda i zadržim neko vreme Telenor dongle za osnovne potrebe, čisto da se ne vraćam na beznadežni dial-up.

Trećeg nema.

U svakom slučaju hvala vam na detaljnim odgovorima, ne preostaje mi ništa drugo do čekanje na `tehničke uslove` za ADSL od Telekoma.
Poz

Ko sme, taj moze. Ko ne zna za strah, ide napred

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs