Kupio sam ovaj lap top danas, i došao je sa verzijom free dos ako sam dobro primetio. Ja sam naravno hteo da stavim XP SP3, pošto imam 2 GB rama pa mislim da bi mi on više odgovarao od viste ili 7-mice, međutim kad sam stavljao sistem, sve je prošlo ok, do samog poslednjeg starata sistema, i onda kreće restart u krug,nema šanse da se digne sistem?!!! Šta je u pitanjiu? Da li možda na ovaj lap top ne može XP ili je negde drugo moja greška? Šta da radim ?
..odlično, uspeo sam, prvo to pa onda instalacija i radi?!
Međutim , ne mogu da verujem, sad sam naleteo na novi problem, nemam drajvere za njega, tj sad vidim da je cd koji je stigao uz njega User Guides...znači ne mogu da verujem!!!! da li moguće da ne dolaze drajveru uz lap top? E, sad treba naći to...ali me nervira da tražim kad sam uzeo novi lap top i normalno je da treba da imam...uhhh
:: ..odlično, uspeo sam, prvo to pa onda instalacija i radi?! :: :: Međutim , ne mogu da verujem, sad sam naleteo na novi problem, nemam drajvere za njega, tj sad vidim da je cd koji je stigao uz njega User Guides...znači ne mogu da verujem!!!! da li moguće da ne dolaze drajveru uz lap top? E, sad treba naći to...ali me nervira da tražim kad sam uzeo novi lap top i normalno je da treba da imam...uhh :: :: ::
:: ...evo skidam drajvere, svaka ti čast, super si mi pomogao, hvala pun :: :: Nego kažeš da ne idu drajveru uz njega ako uzmeš paket free dos?! Baš neverovatno, ali činjenica da je istina...ja nisam dobi :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.