Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Fujitsu Siemens D48 V6535 problem sa Wireles-om :(
STRANA 1 OD 1
filni Fujitsu Siemens D48 V6535 problem sa Wireles-om :( 09.09.2009. 02:59 T19952

status: user
broj poruka: 1216

Reinstalirao sam system... stavio novi XP..skinuo sve driver-e sa njihovog sajta..sve instalirao kako treba ... aj sada ima odjednom problem, a ne znam zbog chega..a to je..da ne mogu da upalim WIRELES :( Znachi pomerim ono dugme na laptopu dole za WIRELES ON... al ono nishta se ne deshava... a pre toga mi lepo izbaci ekranchic i pita shta hocu da upalim... tj. shtikliram..BLUETOOTH ili WIRELES..... sada se nishta ne deshava) Molim za pomoc..ne znam u chemu je trik.. a sve radi savrsheno i sve je radilo ..... Hvala unapred.... P.S. A da,.,, kada odem u Device Manager kaze da nisam instalirao neshto MODEM DEVICE ON HIGH DEFINITION AUDIO BUS ... Ako je to uopshte bitno za WIRELES dugme.. i aktiviranje istog.... ponavaljam.sve sam instalirao redom kako treba.. i sve sa njihov sajta..pre je sve radilo..sada odjednom nece....... i pre ovoga sam imao XP sp2 a sada sam instalirao XP sp3 ... (kod svih radi normalno sp3 i nije bagovan ili neshto) Hvala unapred..pomagajteeeee :)))
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
filni resheno 09.09.2009. 03:18 #138515

status: user
broj poruka: 1216

Problem reshen...treba programchic ..LUNCH MANAGER .... da bi radilo.,.. izvinjavam se svima :) p.s. Eto.. mozda josh nekom bude ovo koristilo.. ,a inache i dalje ne znam shta je ono MODEM DEVICE bla bla bla
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs