Core 2 duo 6400 2Ghz DDr 2 3GB 800Mhz HDD 250 GB Intel mobile GM 4500
Zapao mi za oko u jednoj radnjici za 54K. Vredi li tu kintu i ako ga neko ima neka mi kaze svoja iskustva. Moze li ova masina da pokrene BLU-RAY ili ti MKV. fajlove?
Ta mašina vrti MKV i BlueRay VC-1 format levom nogom. Jedino što nećeš sa tom grafičkom imati HDMI kako bi to mogao da tresneš na neki LCD / Plazma TV.
I tako malo po malo, ja naucih da obrisem temu koju uzgred nisam imenovao, ali BAX mi neodgovori za HDMI. Zasto ne bih mogao da gledam MKV. na LCD-u kada ovaj model ima HDMI izlaz.!
Intel mobile GM 4500 i HDMI, to je novost, ok, koliko vidim na Toshiba sajtu, vuče i ton tako da je ok. Jedino što će CPU dekodovati H264 sadržaj bez pomoći grafiče, al to taj CPU gura bez problema. My error, ali stvarno nisam viđao, Intel GMA modele sa HDMI-em.
:: :: I tako malo po malo, ja naucih da obrisem temu koju uzgred nisam imenovao, ali BAX mi neodgovori za HDMI. Zasto ne bih mogao da gledam MKV. na LCD-u kada ovaj model ima HDMI izlaz. :: ::
Evo sada stigoh iz radnje nestrpljiv da ti opisem sta sam video. Decko je pustio sa svoje 227-ice sa instaliranim w7 full blu-ray King Konga iz 2004. god. na LG LH 3000 32`, takodje full HD. Pokrenuo ga je sa harda u delicu sekunde preko BS plejera i to radi pa samo prshti. Ostrina slike, kolicina detalja koji se vide i zasicenost boja kao i vernost prirodnim bojama, je neopisivo zadovoljstvo za videti. A o digitalnom zvuku i to na tv zvucnicima, ja sam stvarno raspamecen.Uzimam ovo laptopce bez ikakvog dvoumljena, stvarno je super masinica. Hvala na pomoci!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.