Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Toshiba satellite A 300-227, sta mislite?
STRANA 1 OD 1
milanml Toshiba satellite A 300-227, sta mislite? 06.09.2009. 20:45 T19896

status: user
broj poruka: 158
Core 2 duo 6400 2Ghz
DDr 2 3GB 800Mhz
HDD 250 GB
Intel mobile GM 4500

Zapao mi za oko u jednoj radnjici za 54K. Vredi li tu kintu i ako ga neko ima neka mi kaze svoja iskustva. Moze li ova masina da pokrene BLU-RAY ili ti MKV. fajlove?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 06.09.2009. 20:57 #137973

broj poruka: 12057

Ta mašina vrti MKV i BlueRay VC-1 format levom nogom. Jedino što nećeš sa tom grafičkom imati HDMI kako bi to mogao da tresneš na neki LCD / Plazma TV.

P.S.
Obriši onu tvoju istripovanu temu ispod :-)

milanml Re: I tata bi sine! 06.09.2009. 21:09 #137978

Lepo kazes istripovao sam temu ali na djavola ne znam da je obrisem. A sto se tice HDMI-a siguran sam da ga ima video sam laptop u radnji!
liman Re: Re: I tata bi sine! 06.09.2009. 21:30 #137983

broj poruka: 809
Probaj da odes na – Moje teme -

( PC Berza Forum : Ver. 2.35 - Moje teme - Moji odgovori - ),

pa tu pokusaj da obrises!

:: Lepo kazes istripovao sam temu ali na djavola ne znam da je obrisem. A sto se tice HDMI-a siguran sam da ga ima video sam laptop u radnji!
milanml Hvala DaSickSyst-u! 06.09.2009. 21:58 #137994

I tako malo po malo, ja naucih da obrisem temu koju uzgred nisam imenovao, ali BAX mi neodgovori za HDMI. Zasto ne bih mogao da gledam MKV. na LCD-u kada ovaj model ima HDMI izlaz.!

Equinoxe Re: Hvala DaSickSyst-u! 06.09.2009. 22:08 #137999

broj poruka: 12057

Intel mobile GM 4500 i HDMI, to je novost, ok, koliko vidim na Toshiba sajtu, vuče i ton tako da je ok. Jedino što će CPU dekodovati H264 sadržaj bez pomoći grafiče, al to taj CPU gura bez problema. My error, ali stvarno nisam viđao, Intel GMA modele sa HDMI-em.

::
:: I tako malo po malo, ja naucih da obrisem temu koju uzgred nisam imenovao, ali BAX mi neodgovori za HDMI. Zasto ne bih mogao da gledam MKV. na LCD-u kada ovaj model ima HDMI izlaz.
milanml Za Bax-a novi detalji!! 07.09.2009. 10:25 #138067

Evo sada stigoh iz radnje nestrpljiv da ti opisem sta sam video. Decko je pustio sa svoje 227-ice sa instaliranim w7 full blu-ray King Konga iz 2004. god. na LG LH 3000 32`, takodje full HD. Pokrenuo ga je sa harda u delicu sekunde preko BS plejera i to radi pa samo prshti. Ostrina slike, kolicina detalja koji se vide i zasicenost boja kao i vernost prirodnim bojama, je neopisivo zadovoljstvo za videti. A o digitalnom zvuku i to na tv zvucnicima, ja sam stvarno raspamecen.Uzimam ovo laptopce bez ikakvog dvoumljena, stvarno je super masinica. Hvala na pomoci!

Pozdrav od milanml-a!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs