Hteo bih da kupim laptop ACER TimeLine 1410-722G25n malo je lako je prenosiv kazu da ima dobru bateriju i da mu je konfiguracija ok. treba mi za neki rad na tereanu , office , filmovi , i ponekad da radim u corel-u šta mislite da li je to dobar izbor, sobzirom da sam stalno u pokretu i da mi je jako važno trajenja baterije kao i težina laptopa. I šta mislite o modelu koji cu da uzmem . Hvala unapred na savetima.
Ova dva gore su bolja, jedan je chak i jeftiniji za 5000dinara, ima ga moj brat. On ima t3000 procesor koji je dual core celeron dok ovaj drugi, skuplji ima t3400 procesor koji je pentium dual core i jachi je ali troshi vishe bateriju za razliku od celerona i 3gb memorije. Grafika je na svim ista i nije neshto posebno. Ne zanm kako ce ici uz Corel. Mozda je bolje da nadjesh neki AMD sa 3200 grafikom, ali opet ce vuci vishe struje od Intela.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.