Ljudi , treba mi neki lap top do 40-45 hiljada a pošto nisam u toku uopšte baš bi bilo lepo da mi malko pomognete.... Koristio i ga za standardne stvari, ništa posebno ali da npr može da pogura neke starije igrice?! Takođe bi voleo da uzmem 17` ili 16` bar pa ako to nije jako skupo, koji bi se uklapao u ovaj moj projekat kupovine?!
To je generalno malo para za 17 dijagonalu, neki Acer Aspire 7535G eventualno, ali ne mogu da ti mirne duše preporučim ACER 17` sa AMD procesorom i 17` dijagonalom. Bar 55-60k, jer predpostavljam da ne uzimaš džabe lap sa tom dijagonalom.
Uzmi neku Toshibu kao sto je bax rekao i zaboravi na ACER, MSI i slicne varijante. Ne zelis da se zbog razlike u ceni od max. 5% uvaljujes u probleme? Prati akcije, ima povoljnih toshiba da se nadje. I izbegavaj one sa intel grafikom!
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
Ne znam šta imaš protiv Acera, ali u zdnje vreme su najprodavanji modeli sa malom reklamacijom. Ja imam acer travelmate radi kao zmaj i to mi je win7 unutra, ne greje se baterija mi drzi 2 sata i to dok radim . Nije više Toshiba kao što je bila . Model ACER Aspire 7730Z-322G25Mn bomba za 45.000 din.
:: Uzmi neku Toshibu kao sto je bax rekao i zaboravi na ACER, MSI i slicne varijante :: Ne zelis da se zbog razlike u ceni od max. 5% uvaljujes u probleme? Prati akcije, ima povoljnih toshiba da se nadje. I izbegavaj one sa intel grafikom :: :: _______________________ :: Ja sam najpametniji.. :: ...kaze moj desetogodisnji sin :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.