Treba da kupim novi laptop i sada slede slatke muke prilikom izbora, onog najpogodnijeg. Ako je neko imao iskustva sa navedenim modelima, svaka preporuka je dobro dosla...
PS. Cene modela su slicne, a svaka od njih mi odgovara, tako da mi treba samo preporuka koji od ovih modela je po vama najbolji, a jedan od ovih cu sigurno da pazarim.
moje misljenje je da AMD izbacis sa liste, i u tom slucaju ostajes na dva modela Acer Aspire Aspire 7738G-644G48Mn i Asus X71V-7S054
oko ova dva ti ne mogu pomoci puno, iskreno nisu tako ni jeftini modeli pogledaj nesto od DELL-a, HP-a, TOSHIBE, siguran sam da se moze naci nesto dobro, osim ako ne planiras da igras igrice pa ti trebaju dobre graficke karte.
(ja sam do sada imao 2 compaq/hp i sad imam toshibu, nemam zamerki ni na jedan od njih )
moje licno misljenje i iz licnog iskustva par puta nemoj uzimati samo fujitsu, ostalo bar ja bih se razmislio oko Acer Aspire 8530G-724G50Mn i Asus X71V-7S054 mada i toshiba nije losa ne znam ako imas toliko para onda je na tebi
Pa ne znam ni sam, ali potrebna mi je jaka konfiguracija, tacnije dobra graficka kartica i 17 incni model, a sto se toga tice kod Dell-a i HP-a toga nema, a da je neke umerene cene...
MSI nije po kvalitetu kao HP ili Toshiba, ali pomenuta GX (gaming) serija MSI-a je sasvim ok. Inace pomenuti laptop je oko 830E... bio do pre par nedelja, kada ga je uzeo drugar.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.