Klinac je uspeo da `slomi` -nagnjeci i potpuno upropasti monitor na novom ACER Aspire 7730Z-322G25Mn laptopu Kad sam ga odneo u servis(ovlasteni) ,rekli su mi cenu koja je za nepunih 50 eura manja od cene novog racunara !!!!!
Zna li neko neki servis ili sl. gde bi mogao da ovo popravim po iole pristojnijim uslovima ??
Skupo ti je to svuda mozda nadjes malo jeftinije, odnesi na garanciju mozda prihvate :), nego ces ti izgleda taj racunar morati da koristis kao desktop racunar :).
ne bih ako ikako moze da napravim desktop transformersa !
Javio mi covek na drugom forumu,za servis (imaju monitor po skoro duplo nizoj ceni) Pa jos da pogledam malo i izgleda da cu morati da se resim tih 180 E(posle one cifre iz ovlastenog to mi dodje kao prihvatljivo-mada je daleko od malog)
Samo povezes na monitor i eto ti ga desktop, ima ovde servisera mozda ti se neko javi :).
Pozdrav!
:: ne bih ako ikako moze da napravim desktop transformersa :: :: Javio mi covek na drugom forumu,za servis (imaju monitor po skoro duplo nizoj ceni :: Pa jos da pogledam malo i izgleda da cu morati da se resim tih 180 E(posle one cifre iz ovlastenog to mi dodje kao prihvatljivo-mada je daleko od malog :: :: Svaka dojava je dobro dosla ! :: :: Hval :: :: ::
Mislim da ce problem biti sto nema polovnih monitora dijagonale 17,3 ` ,izgleda da im je to nova dimenzija i da takvih nema polovnih,bar ne kod nas !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.