Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
neki password
STRANA 1 OD 1
ivdzazemun neki password 25.08.2009. 13:45 T19600

status: user
broj poruka: 154
Imam lap top Toshiba Satelite P300-1GQ i koristio sam ga bez problema nekih 15-ak dana kada mi se odjednom restartovao i pri paljenju mi trazi neki password a pritom ne mogu da pristupim ni BIOS-u ni naravno OS-u.
Ne znam sta da radim!?Koji password?Jel` ima nekog ko zna resenje za ovo?

Pozdrav dobri narode sa PCBerze :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
damirj79 password 25.08.2009. 14:00 #135136

broj poruka: 6
Izvadi bateriju i posle nekih 10-15 min je vrati nazad...
nenika ophcrack LiveCD 1.2 25.08.2009. 14:03 #135138

broj poruka: 1133

Skini ovaj program. Izaberi koji ces da skines.On pokaziva sve passporte a ako nenadje nista, onda nova instalacija

http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=ophcrack+LiveCD+1.2&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
Kedi pass 25.08.2009. 14:41 #135154

broj poruka: 319

Kako sam ja skontao iz onog shto si ti napisao tebi trazhi pass za laptop koji nikako nije mogao da se sam aktivira dok si bio u OS-u. Takav pass obichno trazhe oni laptop racunari koji su dobili noge! :)

Moracjesh da ga otkljuchash vidim da se neki na oglasima pcberze reklamiraju da otkljuchavaju racunare pa problaj kod njih. Vadjenje baterije necje osposobiti taj racunar.Pass se nalazi verovatno u nekom flesh-u ili epromou koji sam sigurno necjesh uspeti da ischitiash ili ti nadjesh.

poz
ivdzazemun re> 25.08.2009. 15:05 #135167

ivdzazemun re> 25.08.2009. 15:07 #135169

Ja sam lap top kupio pre 15-ak dana i kada sam radio na njemu odjednom se restartovao i kada se upalio pitao me je za pass,tako da nemam pojma sta da radim?
Jel znate nekog ko otkljucava ili ima jos nekih ideja?

nomemory Sa originalnim racunom... 25.08.2009. 16:02 #135185

broj poruka: 251
i ličnom kartom u servis Toshiba, ako ne, onda u kontejner.
Tuđe nećemo, svoje ne damo!

ivdzazemun re> 25.08.2009. 17:10 #135205

E voleo bih da mi kazete vase misljenje vezano za mail koji sam poslao serviserima u toshibi ili komtrade sta god!
Rekli su mi da mi je BIOS zakljucan (logicno) i da to ne spada pod kvar ili sta god,ali da to kosta 3500 sa PDV-om!!!
E sada mi recite da li je to ok i da li je to normalno?
Ili da odem tamo i malo da se raspravljam malo?
Jer mene ne zanimaju nikakvi passwordi i zakljucavanja,jer sam ja kupio laptop sa svim glupim licencama a to sto se oni sprdaju i neke passworde postavljaju me zabole!
Sta vi mislite?Mozda i ja gresim,ne znam.

ICEsd ako 25.08.2009. 17:14 #135206

broj poruka: 2157

je problem samo u BIOSu onda izvadi bateriju ili restartuj bios preko dzampera, ako nije onda spremi 3.5k +pdv pa idi da se svadjas ako ne prodje svadja uvek ce da prodje kes :D
gile23 ... 25.08.2009. 17:46 #135215

broj poruka: 9121
Ja sam licno prisustvovao tom cinu zakljucavanja BIOS-a i njegovog samog otkljucavanja (bukvalno). Decko ga je zakljucao i zaboravio password (u pitanju je bio Fujitsu Siemens sa nekim Turionom). Nije mogao da provali password, trazio po netu neka razna uputstva (nesto kao vadjenje baterije ili otvaranje laptopa ali gubis garanciju :)) on je sve to pokusao ali nije pomoglo. Bio mu je iskljucen laptop 2-3 dana, uopste ga nije ukljucivao kada ga je posle 2-3 dana ukljucio, nije bilo password-a ?

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs