Ovako,koristim laptop svaki dan i to porprilicno,oko osam sati.Posao je takav da imam potrebu da reinstaliram sistem na svaka dva do cetiri meseca.Ranije sam koristio racunar i nisam imao nikakvih problema. Sada me interesuju vasa misljenja sto se tice laptopa.
Nećeš imati problema ni sa laptopom. Kad moraš da uradiš reinstalaciju, uradi i to je to. Eventualno možeš sebi da uštediš vreme tako što ćeš napraviti image sistema pomoću Acronis-a i kad nešto pođe naopako eto sistema za 5 minuta.
Pad cena ih je doveo malo na grane na kojima treba da budu, ali ne po mom ukusu: treba da su jeftiniji od prosečnog desktopa, jer su lošiji po performansama i mnogo, mnogo štetniji po zdravlje. Što više radiš na laptopu, to si bolesniji. Tačka. O instaliranju sistema na laptop... pa, ako si to jednom uspeo (obično klanje i surfovanje oko drajvera za XP kod novijih modela, koji su glistoliki...), onda je sve isti Q kao i kod desktopa, ne vidim razlike (osim ako je neki krš pa mu treba flopi)... Dakle, samo pitchi, i, svaka dva-tri meseca jovo-nanovo. To o Acronisu, to zaboravi, to će ti trebati kad malo odrasteš ili ostariš ako si završio sa rastom...
Ma interesuje me `zbog radi toga` tj, mogucih buducih kvarova? Sto se tice ovog drugoga,vec dugo sam u tome,da tako nazovem poslu i imam prilicno iskustva. Interesovalo me samo VASE misljenje. Imam naravno i desk.Ali trenutno kao sto rekoh puno koristim lap.Instalirao sam na njemu vec sve OS da vidim kako se ponasaju.Na kraju posle 7-ice,evo me ponovo na XP do daljnjeg.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.