Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Bluetooth Problem
STRANA 1 OD 1
goran68 Bluetooth Problem 14.08.2009. 09:35 T19360

status: user
broj poruka: 20
Narode,

zna li iko kako da ukljucim bluetooth u Visti.Sve sam pokusao,ali nista.U biosu ukljucen,u control panelu nemogu da pronadjem nijedan uredjaj da uparim,nemogu da udjem u setovanje BT,a nema ni drivera,nemogu da ga instaliram,u managementu mi neprijavljuje gresku niti trazi driver,ima komanda kada instaliram driver da ukljucim radio sa FN+F2,ali nista,lampica nece da se ukljuci niti imam ikonicu na toolbaru. Inace ranije je sve bilo ok,ali nemogu da se setim dali je to bilo na Visti ili XP-u.
Inace imam Dell Inspirion.

Pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 14.08.2009. 10:20 #133174

broj poruka: 12057

Ako je 32-bitna Vista i ako je DELL Inspiron 1525 onda it treba ovo:
http://ftp.us.dell.com/network/R140135.exe

Ako nije 1525, reci koji je.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

******************KLIPE*******************
http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jpg

goran68 Nista 14.08.2009. 18:13 #133239

Hvala na info.Ali nije mi uspelo opet ista stvar.Imam Vistu 32bit i Dell 1525.

U toku instalacije izbacuje istu poruku da ukljucim Bluetooth radio sa FN+F2.Ali to neradi kod mene tj.BT lampica ne svetli niti se pojavljuje ikonica za BT.Tako da instalacija neide dalje.
Equinoxe Re: Nista 14.08.2009. 18:21 #133241

broj poruka: 12057

Dovati se manual-a, možda neku Function key koji pali skraćenice na tastaturi. Na mojoj Toshibi postoji prekidač za paljenje wireless-a i bluetooth-a. Ipak tako nešto mora da piše u manual-u. Međutim i kad je ugašen, meni se Toshiba Bluetooth Stack instalira i onda zalepi drajvere kad ga upalim.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

******************KLIPE*******************
http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jpg

:: Hvala na info.Ali nije mi uspelo opet ista stvar.Imam Vistu 32bit i Dell 1525
::
:: U toku instalacije izbacuje istu poruku da ukljucim Bluetooth radio sa FN+F2.Ali to neradi kod mene tj.BT lampica ne svetli niti se pojavljuje ikonica za BT.Tako da instalacija neide dalje.
gilopile Re: Nista 14.08.2009. 18:23 #133242

broj poruka: 9459
Ako ne uspes,onda probaj ovo:

http://download.cnet.com/Copy-of-R180043-exe/3000-2108_4-198201.html

:: Hvala na info.Ali nije mi uspelo opet ista stvar.Imam Vistu 32bit i Dell 1525
::
:: U toku instalacije izbacuje istu poruku da ukljucim Bluetooth radio sa FN+F2.Ali to neradi kod mene tj.BT lampica ne svetli niti se pojavljuje ikonica za BT.Tako da instalacija neide dalje.
goran68 Ne i Ne 14.08.2009. 20:56 #133260

Nista narode,sve sam probao.Ni u manualu nepise nista o tome.Sto se tice prekidaca imam ga ja za Wireless i BT.I Wireless radi,ali BT ne.Sada sam i u Biosu uradio Diagnostic i sve je ok.

Jedino jos da reinstaliram sistem,nemam vise ideja.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs