Imam laptop Compaq Presario 2100, Celeron 2.0ghz, 512mb RAM, 40Gb hard disk... U dobrom je stanju, voznom... :) Ima licencu za Windows XP Home, ali je rusen sistem, u njemu je trenutno XP Pro SP2... Koliko bi para realno mogao da dobijem za njega? Nosio sam ga u jedan servis u NS na procenu, kazu 250e...
Ma ja sam u servis taj odneo samo na procenu... Mislim, da nije zainteresovan. Rekao sam mu da vidi ako zna nekog da mu treba neka ga proda. Znam da je mator, ali mi zao da ode za male pare, jer je u dobrom stanju. Sluzio me je dobro...
Pazi relano ne mozhesh da dobijesh neke pare...ja sam svoj centrino na 1.6 full intel sa 2mb kesha ,2giga rama,40gb hdd,dvd rw 15monitor poklonio cjaletu...taj laptop leti kako radi i chak vista koja je jako zahtevna radi sa njim extra...tek win 7 kad budem stavio ima da zakiva ali relano takav laptop nema veliku cenu tako da ako ti nije frka za pare bolje ti to ostavish nekom ukucjaninu ili vecj neshto izmislish za shta cje da ti koristi...relano ne isplati se davati takvu mashinu za 150e zato shto `indijanci` takve desktop mashine prodaju za te pare a ti za taj laptop opet ne mozhesh da dobijesh vishe!
Prodaj mu dok je mamuran / uspavan / dekoncentrisan / mnogo dobro rasploložen.. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pa imao sam u planu da pare koje dobijem od laptopa ulozim u novi komp... Zato bi ja njega da prodam. A caletu da ga ostavim nije resenje, ne bi znao on ni da ga upali. :) Jbg, ja sam web dizajner za Flash sajtove, zato mi vise ne treba... Bem li ga, ne znam ni sam... Stavicu ga u oglase, pa ako neko naleti... Sta sad...
moderatori treba da premeste temu ako je zalutala!
28.07.2009. 12:38
status: user broj poruka: 319
To gde je postavio mogucje da je decko pogreshio ili nije video da postoji ta sekcija ali koliko ja znam na moderatorima je da temu premeste ako je zalutala! :)
Re: moderatori treba da premeste temu ako je zalutala!
28.07.2009. 16:59
status: user broj poruka: 800
Ma slazem se potpuno, ali vidis li ti ovde negde moderatore??? Trazimo od admina vec nekoliko godina, ali uzaludno, nece ni da cuju... A administratori dodju na sajt jednom mesecno, cisto da osveze reklame...
:: :: To gde je postavio mogucje da je decko pogreshio ili nije video da postoji ta sekcij :: ali koliko ja znam na moderatorima je da temu premeste ako je zalutala! : :: ::
Re: Re: moderatori treba da premeste temu ako je zalutala!
28.07.2009. 17:23
status: user broj poruka: 319
M`isish po sistemu ja tu ni`shta ne bi diro? :)
:: :: Ma slazem se potpuno, ali vidis li ti ovde negde moderatore??? Trazimo od admina vec nekoliko godina, ali uzaludno, nece ni da cuju... A administratori dodju na sajt jednom mesecno, cisto da osveze reklame.. :: :: :: :: :: To gde je postavio mogucje da je decko pogreshio ili nije video da postoji ta sekcij :: :: ali koliko ja znam na moderatorima je da temu premeste ako je zalutala! : :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.