U velikoj sam dilemi kupovine laptopov,gateway ima mnogo jacu grafiku ali zato stariji i sporiji CPU tako da preptostavljam da se greje vise od MSI,dok sa druge strane GX ima noviji CPU ali slabiju grafiku...
Ne ciljam prevashodno na gaming laptop,vise all around mada nije na odmet i dobra grafika,konkretno me interesuje razlika u preformansama u igricama i uopsteno gledano razlika u radu izmedju dva gore navedena modela, dok prvi ima jaci CPU a slabiji GPU kod drugog je situacija obrnuta tako da sam na velikim mukama oko kupovine,pomagajte qmovi :D
A uf....šta misliš da se natekneš još 40-tak evra za DELL Studio 17 J546J ? Procesor : Intel Core 2 Duo Takt procesora : 2.0GHz Dijagonala ekrana : 17.1 ` Rezolucija ekrana : 1440×900 px Grafička karta : ATi Mobility RADEON HD3650 RAM memorija : 2GB Kapacitet hard diska : 250 GB Brzina rotacije hard diska : 5400 obrt./min. Optički uređaj : DVD±R/RW Baterija : Li-Ion 6 cells Ostalo Komunikacija : LAN, WLAN 802.11a, WLAN 802.11b, WLAN 802.11g, Bluetooth, Portovi : Firewire, D-sub out, S-video out, HDMI out, RJ-45, ExpressCard/54, Broj USB portova : 5 kom. Unos : Qwerty tastatura, Touchpad, Numerička tastatura, Čitač kartica : MS, MS Pro, MS Duo, MMC, SD, Smart Media, xD, Dodatne funkcije : Čitač otiska prsta, Kamera
Ili Dell Studio 17 N124C model koji ti se uklapa u budžet, ima manji HDD i još neke sitnine. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
stvar je u tome sto mogu da ih dobijem preko sestre iz US za 600$ tj oko 420-430e~ tako da me sad trenutno interesuje koji ima bolje performanse u realnom radu i igricama .D
Druze poslusaj me, ja imam ovaj msi gx620 i on je trenutno best buy. Ja sam ga kupio kad se tek pojavio i bio je 1000e :) Gazi sve igre bez problema jer je to gaming masina,ima turbo mode gde se cpu clockuje na 2.77ghz,takodje i eco mode gde moze da se spusti na 800mhz samim tim ekonomicniji rad kad surfujes. Toliko,pozz..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.