Ako moze mala pomoc,imam laptop HP omnibook 6000,stariji PIII na 700 mhz,hteo bih da stavim 2x 256 mb ram. Sada kad sam video njegovu specifikaciju u njega ide sdram PC100 posto mi je teze naci 2 x 256 mb pc 100 da li bi radila da stavi 2 x 256 mb PC133? Znam da je to sve starija varijantalaptopa ali ne bi da ga menjam jer mi radi posao. Hvala
Radila bi 80 milijardi %. Ka što danas svaki DDR2 667 bez problema guta 800 na primer. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ako moze mala pomoc,imam laptop HP omnibook 6000,stariji PIII na 700 mhz,hteo bih da stavim 2x 256 mb ram. Sada kad sam video njegovu specifikaciju u njega ide sdram PC100 posto mi je teze naci 2 x 256 mb pc 100 da li bi radila da stavi 2 x 256 mb PC133? Znam da je to sve starija varijantalaptopa ali ne bi da ga menjam jer mi radi posao. Hval :: :: Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(
obavezno probas pa ako radi - kupis. Onda nije ni bitno da li je SD, EDO ili ko zna koja memara... inace, stariji lapovi su, cini mi se, mnogo izbirljiviji nego ovi novi po pitanju memorije i ostalog hardvera, ali su zato neuporedivo kvalitetnije bili pravljeni...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.