Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Pomagajte ljudi...
STRANA 1 OD 1
AaAa Pomagajte ljudi... 22.07.2009. 00:03 T18942

status: user
broj poruka: 661
Auuu...Brat mi je danas prosuo Coca-colu na lap-top Fujitsu-Siemens Amilo Pi2550!Lepe mi se (c,v,space,alt gr,strelice i shift)dirke.Sta da radim,da ga sam otvaram nesmem a i neznam kako?Dal da ga posaljem u neki servis i koliko bi mi naplatili ako rade tako nesto?Na svu srecu radi dobro.Jedan ortak zna da otvara i `Kao`popravlja laptopove!Sta da radim,dal da dam njemu ili da ga nosim u servis(Pancevo)da ga oni ociste?Garancija nevazi posto je lap iz Nemaccke.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peleetf google brate 22.07.2009. 00:12 #129982

broj poruka: 94
i trazi kako se otvara do tastature, inace je vrlo lako na vecini!

- -
Pozdrav !!!

PELE.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Svaki uredjaj radi na carobni dim.
Kada ga taj dim napusti prestaje da radi.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nomemory Lako je do tastature... 22.07.2009. 00:26 #129983

broj poruka: 251
Dalje je malo teže. Coca Cola može vremenom da napravi nepopravljivu štetu na Lap top-u. Što prije do servisa i generalno čišćenje svega što je došlo u dodir sa navedenim napitkom.

zmajBG Nece mu nista biti 22.07.2009. 01:19 #129984

broj poruka: 209
coca cola nije verovatno dospela do elekttronike posto kazes da radi normalno
Samo povrsinski, odnesi u neki servis, ne servis kod nekog u stanu nego neki ovlasceni servis za LT racunare neka firma ili sl. Neka ti oni ociste, nemoj sam da petljas oko toga ako nikada nisi pa koliko god da je jednostavno.
Ne bi trebalo da bude vise od 20tak eura. A da rizikujes da nesto ne uradis kako treba za te pare ne isplati ti se.

GAMER4LIFE To se i meni desilo! 22.07.2009. 02:18 #129987

broj poruka: 839
Skini keyboard i pod vodu operi sve osusi i vrati !
gilopile Re: Pomagajte ljudi... 22.07.2009. 04:44 #129995

broj poruka: 9459
Nazalost,sam(po pitanju predpostavljam da nisi to nikada radio) ne mozes nista da uradis,jer tastaturu je vrlo tesko otvoriti posto je nitovana.A sto ti neki kazu da je operes u vodi to zaboravi,posle toga mozes slobodno da je bacis u smece,jer izmedju dve folije kad udje vlaga(voda)tu nema spasa.U biti moguce je ocistiti,ali ako nisi vican prosledi to u servis.Ako ti rade svi tasteri,a neki se `lepe`nije strasno,moze da se odradi uz kilo dinara.

:: Auuu...Brat mi je danas prosuo Coca-colu na lap-top Fujitsu-Siemens Amilo Pi2550!Lepe mi se (c,v,space,alt gr,strelice i shift)dirke.Sta da radim,da ga sam otvaram nesmem a i neznam kako?Dal da ga posaljem u neki servis i koliko bi mi naplatili ako rade tako nesto?Na svu srecu radi dobro.Jedan ortak zna da otvara i `Kao`popravlja laptopove!Sta da radim,dal da dam njemu ili da ga nosim u servis(Pancevo)da ga oni ociste?Garancija nevazi posto je lap iz Nemaccke.
AaAa Baksuz 22.07.2009. 23:42 #130108

broj poruka: 661
Nisam smeo sam da se usudim da cackam oko lap-topa...Odneo sam ga u servis i tamo su mi rekli da sam ja jedan od retkih(znaci baksuz)kojima se to desilo.Odradice to za jedan dan,sto se tice love,nisu rekli koliko ce da kosta?Verovatno ce biti `kilo` dinara?

Shomiman Kod njih su svi posebni baksuzi, a dranje ... 23.07.2009. 01:45 #130116

broj poruka: 1187
ti sledi. Prijatelju koji je laptop, inace asus-ov, doneo iz italije sa toboz neispravnom tastaturom, a u ovlascenom servisu u bgd-u, znate koji je vec, trazili mu 32.000,00 din.
Kao, potrebnio je zameniti maticnu plocu.Inace, na asusovom sajtu postoji faq koji ukazuje na povremen prestanak rada tastatura.Ploca je reflesovana i sve je ok.Tastature su gotovo uvek mehanicke, bez neke elektronike.Mozes da probas, ako je vec za bacanje, da je u toploj vodi i deterdzentu za sudje operes, nezno izduvas kompresorom im osrtavis koji dan da se osusi.

`There`s someone in my head, but it`s not me!`

Equinoxe Pogledaj par rastavki 23.07.2009. 01:54 #130117

broj poruka: 12057

FS modela i sam ćeš se snaći, ako ti je msko da ga nosiš u servis:
http://repair4laptop.org/disassembly_fujitsu.html
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

******************KLIPE*******************
http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jpg

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs