Dobio sam na poklon SONY VAIO PCG-791M, sa originalnim italijanskim windows-om, resih da ga formatiram, posto ne mogu da ga pretvorim u englesku verziju, ali sam tek nakon formatiranja video da mi nedostaje cd sa drajverima za ovaj laptop. Zna li neko link gde bih mogao da ih download-ujem?
zbunjuje me koju od ovih silnih datoteka treba skinuti za ovaj laptop...
Uredno su sortirane po folderima, to nije problem, ali kad udjes u neki folder, ima ih puno, nisu sortirane po vremenu pojavljivanja ili nesto slicno... ne znam koji fajl da skidam.
Identifikujes notebook sa serijskim brojem koji se nalazi sa donje strane kucista. Sam sajt ti onda otvara sekciju vezanu za tvoj notebook. Odes lepo na Downlaod Areu, drivers and update i tu se nalazi sve sto je izaslo za notebook.
Sa linkom u postu iznad, prilikom identifikacije serije i proizvoda nigde ne postoji ovaj model PCG-791M ??? Probao sam iz razlicitih pretrazivaca, iskljucio firewall ali opet isto. U cemo je fora???
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.