Tamo lap top kupis samo ako imas da ti neko donese, tj. da ga platis koliko pise na sajtu, naravno plus njihov porez i slanje. Tako da ako si video negde lap top na sajtu za neku cenu, dodaj jos 8% (po naski PDV) i 20 dolara shiping. Pise 1000, znaci za 1100 stigne njoj kuci. Zatim ona plati slanje tvog lapa u Srbiju 100-150 dolara, onda nasi to ocarine i ispadne kolko oces, odnosno ne isplati se. Jos jedna bitna stavka, nemas garanciju kada dodje odande, osim ako ne doplatis, cenim jedno 200 baka za internacionalnu garanciju. Eto tako...
samo ako ima ko da donese sa sobom, otherwise zaboravi ne isplati se pogotovo sada kada je ovde veliki izbor i nisu neke bas bas jake cene
ja sam pre 4 godine 2 komada dobio, drug mi preneo iz amerike, ali to je tada bilo 3 puta jeftinije nego ovde, a eto prosle nedelje sam i treci kupio ali ovde jer je dosta povoljnije bilo
pih! to sa garancijom me mraci. Znaci dzaba mi ona njihova garancija kad na ovom divljem istoku s tim mogu samo da obrisem d... (izvinjavam se na izrazu) onda mi ostaje da ovde kupim. Al jbt tosiba za 900-950e, ovde takva kosta mnogo vise. Hvala na savetima!
900-950e....i ovde su pale cene straasno....tako da mozda ne bi nista ni dobio...a inace ovako ide: cena preko+15% carine+8% pdv+ cena transporta......tako da ti razmisli da li ti se isplati....inace sto se garancije tice,ni jedan uredjaj koji je kupljen van Srbije garancija ne vazi,jer uvoznik je davalac garancije....
... posto je razlika u ceni vise nego duplo, za ostale ne znam ali nasi distributeri (kako to gordo zvuci) nemaju meru i deru kako to kolega Slavuj kaze `vunene klijente`, cist porez na budale.
Sto se garancije tice, ako je medjunarodna, mora ovlasceni servis da servisira racunar bez obzira da li ga je njegova kuca nabavila ili nije. Troskove servisa u garanciji nadoknadjuje proizvodjac. U tvom slucaju Toshiba. Medjutim, postoji jedna zackoljica. Ameri imaju obicaj da nabavljaju modele samo za svoje trziste, tako da ih je nemoguce servisirati van njihove teritorije. Servis u Evropi nema mogucnosti da poruci odgovarajuci deo za laptop takvog tipa.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.