Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
HP 550 - T5670
STRANA 1 OD 1
mismi77 HP 550 - T5670 09.07.2009. 20:21 T18672

status: user
broj poruka: 105

Dakle, kupio ja ovaj lapic-topic, solidne konfig. 1,8 GHz, 2GB memorije DDR2, 250 GB HD itd. Udjem u prodavnicu i prodavac, cica od 40-50 leta ga ispljuva na sav glas.Crkavaju ploce i dobar deo mu se vraca... Da ne reklamiram prodavnicu ali velika je na Dorcolu :)
Elem postovane kolege, da li neko ima doticni HP 550 sa Core 2 Duo Intelom i da li je imao nekih problema sa njim? Opasno sam se zbedacio pa bar da saznam da li imam razloga za to?
Vas tuzni computer freak :(
Srdacan pozdrav i hvala na odgovorima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re: HP 550 - T5670 09.07.2009. 20:46 #127338

broj poruka: 4163
Milenoviću, prodo sam 2 takva lap topa, jedan svom starom kupcu a jedan sam sebi (poklonio sam ga ženi za godišnjicu). Oba su za medalju po svim pitanjima.

Shit happens

::
:: Dakle, kupio ja ovaj lapic-topic, solidne konfig. 1,8 GHz, 2GB memorije DDR2, 250 GB HD itd. Udjem u prodavnicu i prodavac, cica od 40-50 leta ga ispljuva na sav glas.Crkavaju ploce i dobar deo mu se vraca... Da ne reklamiram prodavnicu ali velika je na Dorcolu :
:: Elem postovane kolege, da li neko ima doticni HP 550 sa Core 2 Duo Intelom i da li je imao nekih problema sa njim? Opasno sam se zbedacio pa bar da saznam da li imam razloga za to
:: Vas tuzni computer freak :(
:: Srdacan pozdrav i hvala na odgovorima.
dukiduledu Nemanja brate 09.07.2009. 20:58 #127341

broj poruka: 826
Romanticno,nema sta....lap-top za godisnjicu.....svaka cast bratic....ne samo da si jedan od najboljih servisera u Bg-u,nego si bre i romanticna dusica :P

FatZadd Re:HP 550 - T5670 09.07.2009. 21:01 #127342

broj poruka: 140
Jedini `problem` koji sam ja imao sa tim lap-topom je skidanje drajvera sa zvanicngog sajta HP-a(u prevodu uz njega ne dolaze drajveri vec moras da ih skidas)

P.S:Garancija je 2god,nikako jedan!!!

POzz

mismi77 Re: Re:HP 550 - T5670 09.07.2009. 22:44 #127361

broj poruka: 105

:: Jedini `problem` koji sam ja imao sa tim lap-topom je skidanje drajvera sa zvanicngog sajta HP-a(u prevodu uz njega ne dolaze drajveri vec moras da ih skidas
:: P.S:Garancija je 2god,nikako jedan!!
:: POz
:: Ma ja sam resio problem u startu, vec sam bio skinuo drajvere za ortaka sa njihovog sajta i nastrikao mu masinu a likovi od kojih sam kupio su mi dali vec skinute drajvere :
Cool nema sta.
Hvala na odgovorima svima.
LonleyMax Ima ga Beretaxx 09.07.2009. 23:02 #127364

broj poruka: 1475
i sljaka evo vec pola godine kod njega ko pravi (polovan je)!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs