Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Sta mislite o Dell lap topovima?
STRANA 1 OD 1
ivdzazemun Sta mislite o Dell lap topovima? 09.07.2009. 10:00 T18658

status: user
broj poruka: 154
Da li moze da se nadje neki dobar Dell lap top od 35000 do 40000?

Ako ne,jel ima neki dobar do 45000?

Hvala i pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Skup 09.07.2009. 10:06 #127186

broj poruka: 4163
i dobar. Pored njega dobri su i tošibini modeli. Ono što bih ti preporučio da izbegneš je MSI. Jedino te ne razumem šta podrazumevaš pod dobrim. Za mene je dobar računar ili notebook onaj koji mi 100% završava sve potrebe...

Shit happens

SkyFire Re: Skup 09.07.2009. 10:10 #127187

broj poruka: 18472
Ne znam dal sam te ranije to pitao ali cini mi se da je bila isto jedna tema o lap topovima gde si rekao da se izbegavaju MSI modele.Reci mi koliko si ih imao na popravci?Jel crkavaju dosta ili si jednostavno skeptican prema tom brendu ili sve ukupno nisu dovoljno kvalitetni?
Toshiba je recimo kvalitetna i dobra ali je i skupa.

:: i dobar. Pored njega dobri su i tošibini modeli. Ono što bih ti preporučio da izbegneš je MSI. Jedino te ne razumem šta podrazumevaš pod dobrim. Za mene je dobar računar ili notebook onaj koji mi 100% završava sve potrebe..
::
:: Shit happens
Scyter Re: 09.07.2009. 10:25 #127188

broj poruka: 8138
Imam Dell Latitude D600,laptop mi zavrsava sve potrebe.Uradjen je extra,kuciste mu je jako dobro i baterija mu traje oko 2h.

The Way It`s Meant To Be Played

acayo skupi 09.07.2009. 10:31 #127189

broj poruka: 851
nema bas neki izbor kod nas

pufi re 09.07.2009. 10:32 #127190

broj poruka: 2196

Najbolji su Toshiba i Dell,imam trenutno Inspiron 1501 i extra je baterija mu i dalje traje 3 sata

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

http://www.dodaj.rs/f/n/DB/O3rzuGe/2x4850.png

ivdzazemun Re: 09.07.2009. 10:33 #127191

Pitam za Dell jer ja koliko znam oni su medju najbolji,ne racunajuci Sony,ili gresim?
Pa koristio bih za sve mozda programiranje,multimediu,mjuzu,igrice...
Vidim gore u Laptop & PDA da ima nekih Dell-ova za 35000-40000 pa me zanima kakvi su? Ili,ako su jadni jer ima neki Dell za recimo 45000 a da je dobar i da zavrsava posao?

Scyter Re: 09.07.2009. 10:38 #127193

broj poruka: 8138
Dell,Toshiba,HP...to je vrh.

The Way It`s Meant To Be Played

pufi re 09.07.2009. 10:39 #127195

broj poruka: 2196
Da zaboravio sam i HP je odlican

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

http://www.dodaj.rs/f/n/DB/O3rzuGe/2x4850.png

pajsgudgud MSI 09.07.2009. 11:31 #127203

broj poruka: 3741
Drugarica je pazarila pre dve godine jedan MSI i od početka je imala problema sa pregrevanjem. Nekoliko puta je bio u servisu i zaključili su da je jednostavno loše odrađeno hlađenje. Naravno upitanju je bio Athlonx2 pa i ne čudi.

Neko(sa berze) mi je spomenuo da DELL ima neke hardwer->driver probleme.

Ja koristim HP Pavillion i radi kao zmija. Jedino sam pogrešio što sam uzo Turiona jel se greje dosta. Stizao je i do 80C(na plus 40C) po Everestu.

Toshiba je priča za sebe. Direktor moj je imao tekru tri godine i nijednom nije napravila ni najmanji problem, čak ni reinstall xp-a nije pao. Onda su je maznuli. Sad ima tekru S5 i mnoooogo je besan lap. Zato su i skuplji 20% u proseku.

support normality
MOJ DNK je bolji od tvog!!!

Stripy Re: Re: Skup 09.07.2009. 11:57 #127209

broj poruka: 4163
Svaka druga komponenta koja mi uđe u servi, bilo da je mb,vga ili lap top ima oznaQ MSI

Shit happens

:: Ne znam dal sam te ranije to pitao ali cini mi se da je bila isto jedna tema o lap topovima gde si rekao da se izbegavaju MSI modele.Reci mi koliko si ih imao na popravci?Jel crkavaju dosta ili si jednostavno skeptican prema tom brendu ili sve ukupno nisu dovoljno kvalitetni
:: Toshiba je recimo kvalitetna i dobra ali je i skupa
:: :: i dobar. Pored njega dobri su i tošibini modeli. Ono što bih ti preporučio da izbegneš je MSI. Jedino te ne razumem šta podrazumevaš pod dobrim. Za mene je dobar računar ili notebook onaj koji mi 100% završava sve potrebe..
:: ::
:: :: Shit happens
tortojed Vrh(unski)... 09.07.2009. 12:05 #127212

broj poruka: 10997

brate!
limunche re 09.07.2009. 13:26 #127230

broj poruka: 426
imam studio 1537, kvalitet izrade prilicno dobar, tastatura se malo udubljuje pri kuckanju na sredini ali nista strasno, kod mene je jedini problem zvuk koji je blago receno katastrofalan, citao sam na raznim forumima i u pitanju su losi drajveri (nema nekih normalnih) a ostalo je sve okl, procesor je oko 55 stepeni, malo je vruc ali nista strasno.

acayo Re: Re: Re: Skup 09.07.2009. 15:20 #127268

broj poruka: 851
takodje i kod mene skoro sve sto dodje u servis MSI.mada danas dosle dve asus 9800GT potpuno iste crkli im ventilatori.

:: Svaka druga komponenta koja mi uđe u servi, bilo da je mb,vga ili lap top ima oznaQ MS
:: :: Ne znam dal sam te ranije to pitao ali cini mi se da je bila isto jedna tema o lap topovima gde si rekao da se izbegavaju MSI modele.Reci mi koliko si ih imao na popravci?Jel crkavaju dosta ili si jednostavno skeptican prema tom brendu ili sve ukupno nisu dovoljno kvalitetni
:: :: Toshiba je recimo kvalitetna i dobra ali je i skupa
:: :: :: i dobar. Pored njega dobri su i tošibini modeli. Ono što bih ti preporučio da izbegneš je MSI. Jedino te ne razumem šta podrazumevaš pod dobrim. Za mene je dobar računar ili notebook onaj koji mi 100% završava sve potrebe..
:: :: ::
:: :: :: Shit happens
SkyFire Re: Re: Re: Skup 09.07.2009. 17:19 #127295

broj poruka: 18472
Hahahaha..To mi dodje ko neka kletva,fuckin` MSI.Ja sa grafama nisam imao lose iskustvo,ne servisiram nit imam servis ali za onoliko koliko sam ih imao,probao,nabavio a nije ih mali broj sve su radile extra i jos ni jedna nije crkla..Sta znam,uglavnom ih bije los glas a to mogu potvrditi ljudi kao sto si ti i slicni..

Green Green Grass of Home

:: Svaka druga komponenta koja mi uđe u servi, bilo da je mb,vga ili lap top ima oznaQ MS
:: :: Ne znam dal sam te ranije to pitao ali cini mi se da je bila isto jedna tema o lap topovima gde si rekao da se izbegavaju MSI modele.Reci mi koliko si ih imao na popravci?Jel crkavaju dosta ili si jednostavno skeptican prema tom brendu ili sve ukupno nisu dovoljno kvalitetni
:: :: Toshiba je recimo kvalitetna i dobra ali je i skupa
:: :: :: i dobar. Pored njega dobri su i tošibini modeli. Ono što bih ti preporučio da izbegneš je MSI. Jedino te ne razumem šta podrazumevaš pod dobrim. Za mene je dobar računar ili notebook onaj koji mi 100% završava sve potrebe..
:: :: :: Shit happens
cele1988 .... 09.07.2009. 17:27 #127296

broj poruka: 1424
Dell je prica za sebe... Sestir sam uzeo Dell Studio 1535 ima sve moguce ulaze, izlaze i dodatke... i ako je za vistu lako sam nasao sve drajvere za XP.
Po meni dell je bolji od tosibe satelit (uporedio)sto se tice zavrsne obrade.

Po meni DELL kod nas no.1
sigurno je bolji od toshibe bar po meni...
Nazalost ovaj Studio je dosta skup sad, ja sam ga uzeo kad je bio 40.000din u gigatron area shopu u Uscu. Ali sad je vidim ponekim radnjama oko 60.000 tako da nemam pojma

ivdzazemun re: 10.07.2009. 11:41 #127463

imam neke drugare koje koriste Dell-ove lap topove i znam da su sjajni i da ih svi hvale.
Zato sam i pitao da li ovi Dell-ovi lap topovi koji se prodaju za 35000-40000 valjaju.
Moracu da ih vidim uzivo pa da ocenm

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs