Potrebna pomoc. Da li zna neko gde mogu da otkljucam laptop TOSHIBA M300. Nije u pitanju pass. na win. ni pass na biosu, vec kad se upali odmah trazi pass. Zanima me da li neko zna gde mogu da sredim PDA QTek 2020i. Ne mogu da ga upalim, a kad ga stavim na punjac puni se 20 min. sam se upali, prestaje da puni i gasi se posle 10 min. I tako sve u krug. POMOC. Unapred zahvalan.
Sto se laptopa tice pogledaj na oglasima ovde na PC berzi (ima ih milion)
Kod PDA ti je izgleda riknula baterija ili se otkacila unutra... To se meni desilo kad sam uspeo da pokvarim silos za olovku... Kad sam ga otvorio, popravio i zatvorio nazad, zaboravio sam da zakacim konektor za bateriju i nije se punila, tj. punila se rezervna koja je drzala par minuta...
Laptop svi mogu preko telefona, ali kad odnesem... Bio je na 5 mesta i niko ne zna. Napominjem u pitanju je M300 Portege. Za PDA, ne verujem baterija jer je skoro nov, stoji mi vec tri meseca, a izasao je bas skoro. Ja sam ga prvi otvarao, a posto je imao sticker prko srafa tvrdim da nije otvaran. I radi nekih 8-10min, pa se iskljuci. Logicno mi je, kada se upald dai i dalje nastav da puni tu rezervnu bateriju, tj. da radi na kablu, ma da ja tu rezervnu bateriju nisam video. Pozna je li neko nekoga ko radi u comtrade servisu. Cuo sam da popravljaju sve, ali mora neko da te posalje.
Sam Comtrade imam losa iskustva... Kad je ortaku cale polomio pin na punjacu, odneli smo ga da provere da li je sa konektorom na pda sve u redu... Nisu mogli ni da odrade dijagnostiku posto nisu imali kabl a ni cradle?! Preko PC berze smo nasli drugi kabl i resili problem... Sve u svemu vrlo neprofesionalno... Kako neko da odradi dijagnostiku ako neba Sync kablove (ja sam npr. uzeo za sebe univerzalni sa vise nastavaka za razlicite pda za svaki slucaj)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.