Koji od ova chetiri je najbolji? Da li vredi uzimati ovu Toshibu u odnosu na ostale jer ima Intel Core Duo, i kakva mu je ova integrusha u odnosu na HD 3200 Radeon? Ili ici na najjeftiniju varijantu, ovaj Asus.
Moj ti je savet da zaobidjes laptopove sa AMD procesorima. Nije da nesto ne volim AMD, ali ima dosta reklamacija na racunare sa njima i uglavnom je problem sam procesor. Iz ovog sto si naveo, ipak je Toshiba najbolji izbor.
Jer kazu da se Amd vishe greje, ali je zato grafika bolja. Lap je za brata, a ja treba da vidim koji da uzme za nekih 450evra. Komsha ima neki FSiemens chiji procesor Core Duo nije 64bitni, pa me interesuje koji je bolji za laptop Core Duo ili ipak Core 2 Duo? I koja grafika je ok od 4500 i ovih drugih nVidia? Mislim da ce 2gb biti dovoljno i najmanje hard od 250 Gb.
to da, ali ne toliko da bi to smetalo u radu ili tako nesto, ti turioni su ok, a ta HD3200 je najbolja integrisana grafika nema bolje, e sad ne znam za sta tebi treba laptop, alii da uzmes neki sa boljom grafickom to ce biti mozda malo bolje od ove integrisane HD3200 za ovelaptopove sa boljim kartama ipak mora malo vise para da se izdvoji... Ja da kupujem uzeo bih za te pare verovatno HP 6735s. Pa GMA4500 nije nVidia...
HD3200 je najbolja integrusa....sledece bi bio HD3470, vidim dosta zastupljen danas, ali opet dosta slab. nVidia, npr 9300M se ubacuje u dosta skuplje laptopove. Ja bi uzeo ili 6735s ili dodao malo za neki Asus sa 3470....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.