Imam ovaj model oko mesec dana i zadovoljan sam.....i sad imam jedno pitanje: Da li je moguce da se iskljci touchpad, posto imam usb misa, a i desava mi se cesto kad kucam na tastaturi da zakacim touchpad pomerim kursor i i pocnem da kucam u sred teksta....pa me zanim a da li je moguce da se to iskljuci?
Pretpostavljam da nemaš dugmence na samom lapu za uklj/isklj tačpeda. Ostaje ti da ga ručno enable/disable u device manager-u ili, pogledaj u desnom donjem uglu monitora imaš ikonicu sa logom firme koja proizvodi tačped. Dvoklikom na nju ulaziš u opcije pa se tu moža nalazi neki soft button za gašenje/paljenje svima nam drage podloge osetljive ne dodir.
Hvala ti puno.....inace nije mi uopste padalo na pamet da pogledam u onim Fn tasterima na tastaturi dal ima nesto za touchpad.....i naravno bilo je tu, tako da sam ga iskljucio :)) Pozzz....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.