Treba sestri da uzmem lap top ove nedelje i bio sam se vec odlucio da joj uzmem ovaj drugi (L300-1AM) ali posetih sad sajt te firme i videh da ovaj sto sam prvi naveo ima bolje komponente, dobija se Logitec torba i mis a skuplja samo 1000 din. Sta vi kazete?
TOSHIBA Satellite L300-21W
Procesor: Intel® DualCore T3400 2.16GHz Memorija : 4GB DDR2 RAM (800 MHz) Hard disk : HDD 320GB SATA Grafika : Mobile Intel® GMA 4500M 1340MB Ekran : 15.4` TruBrite® WXGA High Brightness Optika : DVD Super Multi (Double Layer) Ostalo : Wi-Fi®,Lan,WebCaM,Modem Op.Sistem : No OS Boja : Mist Gray Garancija : 2 GODINE POKLON LOGITECH TORBA ZA NOTEBOOK I MIS
Cena: 45.500,00 din **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Jos jedno pitanjce: Koje zvucnike 2.1 sistem bi ste mi preporucili za nju kad joj uzmem lap top do 3000 din? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Po komentarima na tom sajtu ovi zvucnici su pravi izbor! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
jer ga imam vec nekih 6 meseci i zadovoljan sam, radi super. Ovaj drugi ti je brzi 0.5%, nista ti ne znaci tih 160Mhz za namenu ovakvih lapova.Jedino zbog torbe i misa-ja sam iste platio 2k(ako je to s onim V100 sicmijem)... Fiat iustitia, et pereat mundus
Da, malo je brzi i ima 4GB Rama, i malo veci hard pa me buni kako onda moze da bude fakticki jeftiniji od 1AM kad uzmes u obzir da uz 21W dobijas Logitec torbu i misa... Da li je dizajn ova dva lap topa isti? Na netu vidjam razne slike? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.