Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Toshiba Qosmio G30 - 153 Problem!
STRANA 1 OD 1
SkyFire Toshiba Qosmio G30 - 153 Problem! 12.06.2009. 03:41 T17954

status: user
broj poruka: 18472
Na lapicu je otisao GPU..Radi ali izbacuje neke fleke ma rikavela je..
Graficki chip je GeForce 7600 Go 256 mb DDR3..
E sad moze li neko da me uputi gde bi mogao da nadjem ovaj chip ili jel postoji mogucnost ugradjnje nekog drugog chipa?Da li je kompatibilna sa nekim drugim serijama grafickih karti?Sto bezbolnije da prodjem bicu zadovoljan..
P.S.Rok upotrebe je istekao tako da nista od reklamacije

I Want to believe - The truth is out there

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Toshiba Qosmio G30 - 153 Problem! 12.06.2009. 09:19 #120860

broj poruka: 9459
Pogledaj PCB oglase.Povremeno se pojavljuju par likova koji menjaju chipset i gpu kod lapa.

:: Na lapicu je otisao GPU..Radi ali izbacuje neke fleke ma rikavela je.
:: Graficki chip je GeForce 7600 Go 256 mb DDR3.
:: E sad moze li neko da me uputi gde bi mogao da nadjem ovaj chip ili jel postoji mogucnost ugradjnje nekog drugog chipa?Da li je kompatibilna sa nekim drugim serijama grafickih karti?Sto bezbolnije da prodjem bicu zadovoljan.
:: P.S.Rok upotrebe je istekao tako da nista od reklamacije
::
:: I Want to believe - The truth is out there
drzacomp sa srecom 12.06.2009. 09:58 #120877

broj poruka: 359
treba se cuvati tih likova sto menjaju chipset i gpu kod lapova, zato sto sam imao losa iskustva. U mom slucaju nista posebno, ali bi tebe to moglo da boli. Ja bih insistirao da mi odmah, na licu mesta, zamene to cudo, testirao i platio.
Ja sam se izlomio da nadjem prokleti 14.1W monitor za lap, koji sam usput sam menjao na zadnjem sedistu auta, a sta te ceka u potrazi za gpu, ne smem ni da zamislim.
Sa srecom.
gilopile Re: sa srecom 12.06.2009. 10:13 #120882

broj poruka: 9459
To jeste tacno,ali kad nemas drugog izbora jbg. moras da rizikujes.E sad bi bilo lepo da je neko imao slican slucaj,a dobro prosao,pa da preporuci nekoga,ali...

:: treba se cuvati tih likova sto menjaju chipset i gpu kod lapova, zato sto sam imao losa iskustva. U mom slucaju nista posebno, ali bi tebe to moglo da boli. Ja bih insistirao da mi odmah, na licu mesta, zamene to cudo, testirao i platio
:: Ja sam se izlomio da nadjem prokleti 14.1W monitor za lap, koji sam usput sam menjao na zadnjem sedistu auta, a sta te ceka u potrazi za gpu, ne smem ni da zamislim
:: Sa srecom.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs