HP najbolji i najskuplji, zatim Toshiba pa ostali, Lenovo, Asus, Acer, MSI...Odi do radnje pa malo procackaj-kvalitet izrade, jel ti odgovara tastatura, touchpad...pa sta ti se svidi. Posto jos nije stigao Dell, ja bi uzeo Lenovo IdeaPad S10(onaj sa 4gb ssd diskom)-oko 30k, cini mi se.
Možda neki ASUS EeePC sa Intel Atom procesorom ? Koliko para planiraš za laptop ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ja sam uzeo sebi takav (negde u septembru)i do sada nemam primedbi... Izrada je dobra, a sto se ostalih karakteristika tice, ionako svi netbookovi te generacije imaju iste (Atom N270, 1G RAM, 120G HDD, BT, WLAN, LAN)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.