evi link pa da ne pisem. http://www.cdfreaks.com/hardware/product/47345-MSI-EX620X-052EU.html Ako moze neka iskustva i/ili preporuke, zanima me kvalitet samog lapa, i da li se npr isplati uzeti neki stari(centrino) lap a da je kvalitetniji npr toshiba a300 ili je ovaj sasvim dobrog kvaliteta?
Cini mi se najbolji odnos cena/performanse mogucnosti. Bitno mi je da je centrino 2 i da NEMA os
Ja sam pre oko mesec dana bio u dilemi da li da kupim bas ovaj sto si ti postavio ili MSI ex623x-077eu.....i odlucio sam se za ovaj drugi..... U sustini oba su slicna,skoro ista, po izradi.....ne znam koliko si radio sa laptopovima, ali oba imaju mekanu i plitku tastaturu pa mi je malo bilo cudno na pocetku jer sam imao utisak da ce da se polomi....medjutim sad sam navikao i vise nemam taj utisak.......to ti je sto se tice spoljasnjosti. Sto se tice hardvera ovaj moj ima Intel Dual Core 2.16Ghz, RAM 4 Gb, Hard 250Gb, isto je: 16` dijagonala ekrana, jedino je graficka NVidia 9500GS na 512Mb DDR2...... Oba su inace bila bez operativnog sistema, ali sam ja takve srece da ne mogu da ubacim Windows XP posto ne postoje drajveri, pa sam ubacio Windows Vista Ultimate....i mogu ti reci da radi mnogo dobro... inace ako hoces da ti operativni sistem koristi svih 4Gb RAM memorije ubaci 64-bitne operativne sisteme, jer 32-bitni ne `vide` vise od 3Gb......price o visti da je ovakva, onakva koliko ja vidim izgleda su samo price bez dokaza....ipak je maka masina i ima dosta RAM-a pa bi bilo nelogicno da ne bude kako treba.....Ne znam za sta bi koristio taj laptop, ako ubacujes vistu gledaj da instaliras novije verzije programa i sve ce da bude extra!......Ja ovaj komp koristim uglavnom za rad u AutoCad-u i pravljnje muzike, tako ta je sto se toga tice moja preporuka. Takodje sam igrao neke najnovije igrice(FarCry2, Need For Speed Undercover, ColinMc Rae Dirt, Call Of Duty 4) i to u najvecoj rezoluciji i nije bilo seckanja, bagovanja, i tako toga.....eto. A da....ovaj moj laptop je kostao 46164 dinara .-) Nadam te nisam smorio...:-)....srecno pri kupovini....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.