Dakle problem je u tome što je na njemu SATA HDD i potrebno je ubaciti floppy sa drajverima a pošto sam uređaj nema na sebi floppy stvar se komplikuje do jaja. Nemoguće je instalirati XP na regularan način pa bih zamolio da ako iko ima neku pametnu ideju predloži ovde šta da radim. U pitanju je HP NX9420, a OS je Windows XP SP3. Našao sam neko uputstvo ali ne znam tačno gde da ubacim parametre. http://www.firstnet.biz/support/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=42 Hvala svima na pomoći.
Čemu psovke...? Šta je bilo ? Pa rešili smo problem.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ma jeste on resen al opet cim ga u biosu nakon istalacije Winxpsp3 vratis na sata native mode - enabled odma te isece sa plavim ekranom. Bole me uvo za sata native mod samo nek govno radi nego ne znam jebe li to performanse nesto posebno, primera radi film od 700 mb sa CDa kopira 22 minuta sto je mnogo sporo. Drugo, drajveri su konfuzija ziva, pola ih fali, a ja ni ne znam kakva je tacna konfa ovog krsa, al osposobio sam bluetooth, wireless, lan, grafiku i drajvere za chipset ofc. Serem se na HP, najgori su od svu decu!
Nemoj da Enable-uješ native mod posle instalacije i gotova stvar. To ne može tek tako enable i gotovo. Moraš prvo da patchuješ neke gluposti i staviš drajvere pa tek onda enable.
:: :: :: :: Ma jeste on resen al opet cim ga u biosu nakon istalacije Winxpsp3 vratis na sata native mode - enabled odma te isece sa plavim ekranom. Bole me uvo za sata native mod samo nek govno radi nego ne znam jebe li to performanse nesto posebno, primera radi film od 700 mb sa CDa kopira 22 minuta sto je mnogo sporo :: Drugo, drajveri su konfuzija ziva, pola ih fali, a ja ni ne znam kakva je tacna konfa ovog krsa, al osposobio sam bluetooth, wireless, lan, grafiku i drajvere za chipset ofc :: Serem se na HP, najgori su od svu decu!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.