pozz narode, planiram da kupim laptop u skorije vreme pa me zanima vase misljenje. bio bi koristen za surfovanje po netu, word, muziku, poneki film a i igrice. gledao sam uglavnom toshibe ali onda mi je za oko zapao Asus M51VA-AS120 pa me zanima kakva su vasa misljenja o ovom laptopu, da li ga je neko koristio, kakav je kvalitet izrade, brzina, da li su cesti kvarovi itd... konfiguracija je sledeca: * Proizvođač : ASUS * Težina : 2.6kg - 3.0kg * Ekran : 15.4` * Procesor : Intel Core2Duo T5800 (2.0GHz/2MB/800FSB) * Memorija : 3GB * HDD : 320GB * Grafička kartica : ATI Mobility Radeon X3650HD 512MB * Ostalo : 4x USB * Ostalo : Bluetooth * Ostalo : Card Reader * Ostalo : DVD/RW * Ostalo : ExpressCard slot * Ostalo : Firewire * Ostalo : Gigabit LAN * Ostalo : HDMI * Ostalo : numeric keypad * Ostalo : Web Camera * Ostalo : WLAN * Operativni sistem : Nema operativni sistem * Garancija : 24 Meseca da li uzeti njega ili nesto drugo za te pare? Hvala!
Drzi se Toshibe... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
neces navi Toshibu za te pare sa tim komponentama. Toghiba je kvalitetna ali ne nude bas neke performanse u odnosu na ostale za iste pare... Tako da zavisi dal su ti bitne performanse ili izgled i kvalitet izrade.
toshiba ima tu no matter what guarantee ali ima i glosy tastaturu, takodje za vise novca nudi slabije konfiguracije. za MSI nisam nikako, toliko se ljudi na njega zale da necu ni da razmisljam o njemu. A ovaj Asus N51TP SX033 mi ne odgovara zbod AMD procesora, imam ga u desktop racunaru ali u laptop-u ne bih da bude topli AMD :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.