Imam asusov laptop M50Vn (core 2 duo, 4gb, 9650m gt), star je nekih 6 meseci,i problem je sledeci: Laptop nece da bootuje prijavljuje gresku nesto kao achi port error, i stoji press F2 to enter setup! Na tom portu se nalazi hard i ne moze da ga prepozna i bootuje?! Podesavao sam u biosu boot priority ali nista ne pomaze jednostavno kao da je hard crkao ili da ga nema, iako u biosu pisa da je instaliran hard( stoji neka oznaka). Inace instalirana je vista i sve je radilo najnormalnije do pre par dana! Sta moze da bude, da li neka glupost, ili da ga nosim u servis?!!! Imam dosta bitnih podataka pa ne bih hteo odmah da formatiram i probam da instaliram novi windows, ako i budem uspeo!!!
Jel možeš da isključiš AHCI mod za kontroler i staviš na enhanced / compatibile u BIOS-u ? Ako možeš a i dalje ne radi, reklamacija. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.