i bio joj je dobar dok nisu pocele vrucine ,a onda su poceli problemi sa pregrevanjem.U principu, u tom rangu mi je Lenovo 3000 N500 mnogo bolji i kvaliteniji lap,pogotovo sto ima intel procesor koji se puno manje greje,a sam kvalitet izrade je po meni puno bolji.
Dobra mašina, al što kaže kolega dorabi1, AMD i klasika sa temoeraturom... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Samo pitam za misljenja oko ovih lap top-ova... Uzimam ga za sestru i zato mi je jako bitno da je sto kvalitetniji, a ona bi zelela da ima sto lepsi izgled - zato sam pitao za dell jer vidim da sam izgled lap topa moze da se menja (boje)... Dakle, kao sto sam i naveo u prethodnoj temi, ona ne igra igrice niti radi neki 3d rendering, treba joj za svakodnevni rad za internet, office, muzika, filmovi... mkukic
Kod ovog lenova karakteristike su razlicite od prodavca do prodavca.Moze da se nadje model sa 3 gb ram,250 gb hard za iste pare kao i slabiji,procesljaj malo.Ako je za shvecu pogledaj onda i Toshiba Satellite L300-1AM, ima slicne karakteristike kao lenovo,ali ima neverovatnu garanciju ,pa ako te nekad bude gadjala sa njim nema stete.
:: Samo pitam za misljenja oko ovih lap top-ova... Uzimam ga za sestru i zato mi je jako bitno da je sto kvalitetniji, a ona bi zelela da ima sto lepsi izgled - zato sam pitao za dell jer vidim da sam izgled lap topa moze da se menja (boje)... Dakle, kao sto sam i naveo u prethodnoj temi, ona ne igra igrice niti radi neki 3d rendering, treba joj za svakodnevni rad za internet, office, muzika, filmovi.. :: mkuki :: ::
xaxa... Znam nekad da je izbacim iz takta al ne verujem da bi me bas gadjala lap top-om! Ali ako se i tako nesto desi, sto kazes, tu je garancija... Evo karakteristika Toshiba Satellite L-300-AM:
Eto sad su u igri Toshiba, Dell, HP i Lenovo pa da vidim koji od njih predlazete da uzmem (za Acer, FS, Asus i MSI sam cuo razne price pa ih ne bih ni razmatrao)... mkukic
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.