Pozz svima...da ne davim previse...imam dobru ponudu za ACER ASPIRE 5920G...CORE2DUO T5550, RAM 2GB, HDD 250GB....KONFIGURACIONO SASVIM DOBAR ZA MOJE POTREBE...I VISE...MEDJUTIM BRINE ME STO SAM PROVERAVAO PO FORUMIMA KAKVA JE OVA MASINA...I SVE STO SAM NASAO BILO JE DA NIJE DOBAR,KOCI SISTEM,SLIKA SE ZAMRZAVA,CITAC ZEZA,PREGREVANJE....ITD..SEM PAR NEKIH POHVALA SVE JE LOSHE....
SADA ME INTERESUJE DA LI JE NEKO IMAO ISKUSTVA SA OVOM MASINOM ILI ZNA NESTO VISE O TOME...
to je konfiguraciono pristojna masina, ali sto se tice kvaliteta...onako...prva stvar koju moras da proveris je graficka karta posto na tom modelu crkava jako cesto, pogotovo sto su svi stari preko godinu dana a bivsem vlasniku nije palo napamet da mu ocisti kuler i hladnjak i radijator od prasine pa se cela ploca pregrejavala...e na takvom oce da crkne grafika kao i chipset. Znaci nemoj da gubis vreme proveravajuci da li je ispravan hdd, ram ili optika itd...vec ga malo pokreni, zagrej i vidi kako radi...dobra stvar sto se grafika skida nije zalemljena na ploci a losa stvar sto ju je jako tesko naci i kosta oko 150eur
Sa dva sam se susreo i jedan je bio 6930 i imam samo loša iskustva, drugi je bio koliko se sećam 52nešto i sa njim sam prošao ko bos po trnju. Osim što je 6930 dopadljiv na pogled sve ostalo je njesra. 5920 je ako se nevaram Vista only dakle beeeežiii od toga, jer ukoliko budeš teo eventualno da staviš xp ima da se salomiš da nađeš drajvere. Sad povoljnost je što možeš da staviš win7 i da upotrebiš Vistine drajvere. Naravno ovo važi za 32bitnu verziju, jer recimo za 6930 nemaju 64bitne drv. Proverih za 5920 imaju 64bitne drv (naravno samo za Vistu)tako da si u plusu donekle. Sad osim što je ružan ko đavo deluje mi ko da ima odvratnu tastaturu, 6930 je imao najgrđu tastaturu koju sam ikada dotakao ispolirana jeftina plastika.
Eh da recimo na ovom aceru lan karta loše radi, tj ping je bez razloga visok. Kada se kačimo preko wajerleza sve ok.
To su moja iskustva. Nasiljem protiv argumenata... support normality
Proslo mi je kroz ruke vise tih acera iz serije aspire, dobre cak odlicne konfiguracije, povoljna cena, losa plastika, pregrevanje, neki problem sa rezonancom na dzeku za slusalice, evo ni do dana danasnjeg nisu resili, ali ako prihvatis sve to ne crkavaju, mogu da rade 24/7. Meni je npr. jos ziv acer aspire 1601lc a on je iz 2003. ili 2004.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.