Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
HP mini Vivien 1000
STRANA 1 OD 1
Tintossa HP mini Vivien 1000 28.05.2009. 01:32 T17645

status: user
broj poruka: 12
Pozz svima...da ne duzim pricu....imam kombinaciju da mi drugar donese iz Italije ovaj mini laptop...zenski je pink boja sa nekim tribalima...Naravno necu ga za sebe

Nisam uspeo da ga nadjem nigde kod nas u prodaji....DA LI NEKO ZNA KOJA JE NJEGOVA CENA KOD NAS

hvala....pozzz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Kod nas ga ni nema 28.05.2009. 01:53 #117344

broj poruka: 3741
U najboljem slucaju mozes da izvuces 100tinak eur preko te cene ako se nekom dopadne.
Koliko se secam u CA je kosta solidnu sumu letos.
Nasiljem protiv argumenata...
support normality

MarkoBajic ............ 28.05.2009. 02:06 #117350

broj poruka: 191

Ja bih ga uzeo za sestru?Ako hoces javi mi ovde na forumu?
Tintossa videcemo 28.05.2009. 02:29 #117354

broj poruka: 12
Nisam sad u nekom fazonu da nesto valjam,prodajem...izletela je kombinacija slucajno za taj Vivien 1000 ,nov je u kutiji,ne zna ni on koliko da u Italiji plati za njega...mislim,ortak se uopste ne razume u racunare...radi sa motorima,autima...

Trebao je da meni ponese neki laptop ako naleti,a on bas naleti na zenski laptop...

Laptop jeste prelep,nema sta...za devojke vrh...izgleda kao torbica...mislim da je unutra Intel Atom 1.6.....10.2` BrightView Display...1 ddr2....ima i harda solidno...

Trebalo bi do sutra da znam cenu...pa ako odlucim da ga ponese,kontaktiracu onog ko je zainteresovan...

nista sad nesto preterano zaradjivanje...koliko bude tamo,preko toga 60e...ortaku 40ak za cimanje meni 20e da imam u steku za lubenice kad pocnu...obozavam lubenice,jedem po 10 kila dnevno... jedva cekam...

pozzz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs