Sto se tice samo konfiguracije, sve zavisi za sta ce da ti sluzi. A ako pitas za Siemens kao brend, mogu da kazem da su im nootebookovi jako dobri i pouzdani (govorim iz licnog iskustva). Oni su vec odavno u tom poslu, i mislim da prave jako dobre masine, koje uz to nisu i preksupe (kao sto je to slucaj sa Sony-jem). Hocu da kazem da imaju dobar odnos cena/kvalitet, tako da sigurno neces pogresiti ako ga uzmes.
hvala na odgovoru i najbitnoje mi je da mi savet da neko ko poseduje ovakav ili slican note book . ja ga imam za 1060e pa ako neko zna za jeftinije neka mi kaze.. hvala puno svima.
Drugaru sam sredjivao Amilo 1650G sa 512Mb i mislim da mu je HDD bio 80Gb i mogu reci da je fantastican. A ovaj tvoj ima i duplo vise rama tako da je taj sigurno jos brzi. O kvalitetu izrade samog laptopa ne treba trositi reci. Za FSC imam samo reci hvale. Kada bih uzimao za sebe notebook, sigurno bih uzeo iskljucivo jedan od FSC modela. Toliko od mene
Fujitsu-Siemens: Japanac-Nemac... Izgubishe II Svetski rat. :)
Imao sam na servisu par komada, ali je uglavnom neispravna memorija bila problem. Sa garancijom od 2 god. ne bi trebalo to da te brine. Ok stvar za ok pare. Poz.
uzeo sam ga...uh sta reci super mislim stvarno malo sam vise ocekivao ,da leti po stolu, sobi ali ne moze previse je tezak , sala odlican ali ja sam mozda neskroman i neracionalan ipak radi odlicno bez ikakvih problema ne ugiba se tastatura baterija traje oko 2.5 sata ali ispravljac je cudo ,ali muci me wireless ne mogu da umrezim sa fotoaparatom koji podrzava wi fi , pokusacu da odem negde gde ima wireless nwet pa da probam. jel zna neko jel treba neko posebno podesavanje..neka kaze..hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.