A šta podrazumevaš pod idealnim? Što se tiče komponenti to ne možeš da biraš. Jedino možeš da odabereš proizvođača i u tom slučaju bih ti preporučio tošibu,hp ili asus
NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ!
:: Koja bi bila idealna konfiguracija lap topa ali da bude do 500e :: Voleo bih da znam koje su dobre komponente za lap top :: :: hvala momci ::
Licno najbolja iskustva imam sa Toshibom i HP-om, Dell mi nikada nije bio omiljen (mada je njegov kvalitet neosporan). Posle nekoliko modala Toshiba i HP-a stekao sam utisak da je Toshiba malo bolja varijanta iz prostog razloga sto generalno dizanje sistema, kao u shut-down (mislim na XP koji koristim) brze ide na Toshibi iz neobjasljivih razloga. Jednostavno Toshibini inzenjeri imaju neka bolja resenja pri detektovanju hardvera. Posle dizanja sistema masine istih karakteristika jednako brzo rade. Druga stvar, koja mi se cini, je da mi baterija ima veci zivotni vek na HP-u, pri tome ne mislim na drzanje u radu nego na zivotni vek trajanja u godinama. Mozda gresim ali dosadasnja iskustva me navode na takvo misljenje. I na kraju samo da dodam sve varijante su bile sa Intel procesorom-chipsetom (uostalom kao i stone masine koje imam ili sam imao). Sa ostalim varijantama nemam iskustva.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.