ako ga imas povoljno uzmi.. ali bi pre uzeo ili ACER ili ASUS ili MSI. Jednostavno ta toshiba je skuplja 20% a ruznija jedno 90% od svih, toliko je ruzna da nema gde vise (moje subjektivno misljenje) imas i LENOVO izgleda ok, ima cak i 4SDD i 80GB HDD sto je extra ima i on par mana lai je ok ! Acer je Cool pogotovu ovaj novi sa 10 inca ekranom izgleda extra, ali ako volis da budes sve crno LENOVO ili WIND, asus mi nekako jeftinije izgleda ona plastika na njemu a i tastatura mu se dosta greje bar na onom 7 za ove neznam.
Moraću da ga kupim,nemam gde da ga uzmem :) Salim se,naravno.Hvala ti na predlozima,ja sam malo skeptican prema ASUS-u,a i nije mi bas nesto preterano lep,mada ima HD 160gb!!! Toshiba ima i legalan windows,a na ASUS-u bi morao da ga instaliram !!! U svakom slucaju,hvala na misljenju!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.