Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
DELL 1525 Hard Disk
STRANA 1 OD 1
goran68 DELL 1525 Hard Disk 27.04.2009. 19:34 T17058

status: user
broj poruka: 20

Narode ako ima neko Dell Inspirion 1525,neka se javi.Imao bi neko pitanje.Naime cuje se hard disk.Tj malo je bucniji pa ume da lagano nervira kada duze radim u tisini.Hvala svima !!!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun re 27.04.2009. 20:03 #110648

broj poruka: 1797
Pretpostavljam da je tvoje pitanje: `Da li je normalno sto je bucniji?` posto nisi postavio ni jedno pitanje.
Nisi napisao ni koji je hdd u njemu. Sumnjam da bi Dell dozvolio bas toliko buku od jednog 5200rpm hdd-a.
Ja imam Dell Inspiron 6400 (e1505) u njemu je Samsung hdd, niti se cuje, niti se greje. Pretpostavljam da je i kod tebe Samsung. U svakom slucaju, to sto tebe iritira je subjektivno misljenje, jer ipak niko od nas nije tu da cuje. Sa druge strane moguce je da nesto nije u redu.

Equinoxe Re: 27.04.2009. 20:26 #110653

broj poruka: 12057

Jeste malo glasniji hard u njemu, pomiri se sa tim.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

goran68 nastavak 27.04.2009. 20:28 #110654

Da tacno, jeli to normalno,s obzirom ma to da imam iskustva i sa drugim Lap topovima i neki nista se necuju.Na krafu krajeva kada sam kupio svoj pred godinu dana bio je potpuno tih.Imao sam instalran XP i nakon nekog vremena je postajao sve bucniji.Sad je instalirana Vista Ultimat .
imarkovic .. 27.04.2009. 20:35 #110657

broj poruka: 18996
probaj da mu odradis defragmentaciju particije...preporucujem program DEFRAGGLER https://www.piriform.com
Erestun re 27.04.2009. 20:39 #110659

broj poruka: 1797
Eh, Vista voli da pegla hdd non stop. Iskljuci indexing na hdd-u, scheduled defrag, system restore, windows defender mozda se smanji peglanje, samim tim i ucestalost krcanja, zujanja itd.
Mala sala i offtopic, pisanje ti je urnebesno

goran68 Samsung HDD 27.04.2009. 20:52 #110662

Samsung Hm 121 HI ATA je hdd,i na XP-u je bio bucniji.Ma pisao sam u mraku posto sam bio u nekoj guzvi,pa sam brljavio.
goran68 Re: re 28.04.2009. 00:02 #110698

Jeste Samsung kako sam naveo gore i mogu ti reci da se i greje,ali ventilator odradi svoje.

:: Pretpostavljam da je tvoje pitanje: `Da li je normalno sto je bucniji?` posto nisi postavio ni jedno pitanje.
:: Nisi napisao ni koji je hdd u njemu. Sumnjam da bi Dell dozvolio bas toliko buku od jednog 5200rpm hdd-a
:: Ja imam Dell Inspiron 6400 (e1505) u njemu je Samsung hdd, niti se cuje, niti se greje. Pretpostavljam da je i kod tebe Samsung. U svakom slucaju, to sto tebe iritira je subjektivno misljenje, jer ipak niko od nas nije tu da cuje. Sa druge strane moguce je da nesto nije u redu
:: __________________________________________________________________
:: Succumb To The Superio
::
::
goran68 OK 29.04.2009. 11:34 #110991

Uradih sve sto si napisao i defragment.Ima efekta,negreje se i nije vise tako bucan,ali izgleda ti hardovi imaju takav sum i Vista jos ucini ipak ponesto. U svakom slucaju hvala svima!!!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs