Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Toshiba laptop
STRANA 1 OD 1
zilijens Toshiba laptop 20.04.2009. 00:16 T16873

status: user
broj poruka: 7

Svi pitaju, pa ajd i ja da pitam.Naime, zanima me da li Toshiba satellite S3000-514 poseduje wireless karticu? Naime u device manageru postoji jedna stavka sa zutim znakom pitanja i pise Base system device. Na sajtu za skidanje drajvera postoji drajver za wireless za pomenuti model, pa me zanima da li je to mozda to ili nesto sasvim drugo? Uz put da kazem da nikako nisam mogao da nadjem specifikacije za pomenuti lap top. Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
spider12 wifi 20.04.2009. 00:40 #109073

broj poruka: 92

base system device nije sigurno wireless kartica, sto implicara da ako u network adapters u device manageru nemas nista osim lan karte (i eventualno firewire), wireless kartica nije ugradjena.
Ako imas ugradjene antene sa kablicima, sto je cest slucaj, mini pci wireless kartica koja te zanima ce te kostati 15-20eur

poz
zilijens base system device 20.04.2009. 00:55 #109074

ok,hvala na odgovoru, ali sta bi onda moglo biti to BASE SYSTEM DEVICE?
zilijens base system device 20.04.2009. 01:00 #109075

ok,hvala na odgovoru, ali sta bi onda moglo biti to BASE SYSTEM DEVICE?
Equinoxe Re: 20.04.2009. 09:38 #109085

broj poruka: 12057

http://www.computerhope.com/issues/ch000921.htm
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Vaskev re 20.04.2009. 13:59 #109110

broj poruka: 1673
http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/14532/Toshiba_Satellite%203000.html

Evo ti servisno uputstvo za pomenutu seriju iz kojeg mozes videti kako se rastura, gde se sta nalazi i slicno. U njima obicno postoje i podaci o komponentama koje se ugradjuju u tu seriju. Inace davno sam i ja imao bas taj model i radio je ekstra dok baterija nije otisla i pocela da drzi 15-tak minuta i onda sam ga prodao. Inace moja masina je bila P3-933 sa 2x256MB ali je Windows dizala tri puta brze nego HP koji sada imam sa PM1,8GHz. Ekstra laptop ali sam ga prodao zbog baterije i glupe francuske tastature.

zilijens Re: Re:base system device 22.04.2009. 21:50 #109488

Bax....svaka cast, card reader je u pitanju

::
:: http://www.computerhope.com/issues/ch000921.ht
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
zilijens Re: re jos nesto 22.04.2009. 21:52 #109489

Jako cesto se ukljucuje ventilator, tj greje se dosta????? Jel tako treba ili...? Hvala

:: http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/14532/Toshiba_Satellite%203000.htm
:: Evo ti servisno uputstvo za pomenutu seriju iz kojeg mozes videti kako se rastura, gde se sta nalazi i slicno. U njima obicno postoje i podaci o komponentama koje se ugradjuju u tu seriju. Inace davno sam i ja imao bas taj model i radio je ekstra dok baterija nije otisla i pocela da drzi 15-tak minuta i onda sam ga prodao. Inace moja masina je bila P3-933 sa 2x256MB ali je Windows dizala tri puta brze nego HP koji sada imam sa PM1,8GHz. Ekstra laptop ali sam ga prodao zbog baterije i glupe francuske tastature
Vaskev re 22.04.2009. 22:04 #109491

broj poruka: 1673
Ako se dobro secam (davno sam imao taj model) on nema termalnu regulaciju kao danasnji modeli sa promenom broja obrtaja u zavisnosti od temperature vec samo ukljucuje ventilator kada predje odredjeni nivo, inace ja se tog modela secam kao izuzetno tihog i jedva da mu se cuje ventilator. Mozda je tvoj vec dotrajao, tj da su mu lageri pri kraju?

zilijens Re: re 06.05.2009. 21:55 #112345

:: Ako se dobro secam (davno sam imao taj model) on nema termalnu regulaciju kao danasnji modeli sa promenom broja obrtaja u zavisnosti od temperature vec samo ukljucuje ventilator kada predje odredjeni nivo, inace ja se tog modela secam kao izuzetno tihog i jedva da mu se cuje ventilator. Mozda je tvoj vec dotrajao, tj da su mu lageri pri kraju
:: ok, hvala. Ajde sad jos jedno glupo pitanje. Kad sam ga dobio imao je windows xp, a posto volim da eksperimentisem ja sam instalirao service pack 3 i cini mi se da sada sporije radi. Jel ima to neke veze sa instalacijom service packa? Unapred hvala
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs