Kako kaze naslov, trazi se iskljucivo 17`. Cena maksimum 55 000, krajnja granica 60 000, zato sto je nadjen Asus f7z 7s029 za 55 000 cini mi se da zadovoljava sve kriterijume.
Karakteristike:
1) hdd>= 250 GB 2) AMD ili Intel svejedno samo da je C2D ili turion 3) grafika moze i dobra integrusa, nece na njemu biti igranja, vazno je da ima HDMI ili TV out (da li postoji adapter HDMI - composite (tv)?) 4) sto vise rama Najvaznije je da bude sto bolji kvalitet izrade za taj novac naravno, da se ne greje mnogo i da nije nekvalitetan chipset :D
Znam da mnogo trazim :D , svaki predlog je dobrodosao
Koji model L350 i koji A350....kao što znaš svi imaju pod modele.....primera radi Satellite L350-17R itd...A3x je jača serija jedino što je glossy (klavir) plastika, lepo izgleda, al se lepi za prste.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Ima li jos koji predlog? Danas stize lova, pa da se to pre bacim na kupovinu posto mi je hitno :: :: Toshiba l350 ili a350, msi, acer, fuj siemens? POMOZITE :D
Kupicu jedan od onih koji preporucite i koje uspem da nadjem u par radnji koje cu zvati telefonom, jer im azuriranost sajtova nije jaca strana... I naravno da se uklapa sa postavljenom temom, i obavezno ili tv out ili hdmi
BEZ OPERATIVNOG SISTEMA (moze free linux ili dos) to sam zaboravila, a to spusta cenu bar par hiljada...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.