pomoc oko kupovine laptopa imam desktop pa neka preporuka za lap nista zahtevno za net,filmove,sitni programcici za auto diagnostiku eventulno neka igrica gledao sam neke.
HP Compaq 6735s (FU601ES), AMD Turion X2 Ultra RM-70, 2.0GHz, 15.4`, 2GB, 250GB HDD, ATI Radeon HD 3200, DVDRW, WebCam, Bluetooth
ovaj amilo ima c2d NOTEBOOK Fujitsu Siemens Amilo Pi 3525 Core2 Duo P7350 Procesor: Intel Core2Duo P7350 2.0GHz 3MB Cipset: Intel GM45 + ICH9M Memorija : 4 GB DDR2 Hard disk : 250 GB SATA II Grafika : Mobile Intel GMA 4500MHD 256MB Ekran : 15.4` T on ili HP samo neke sitne igrice dolaze u obzir
Нећеш се посебно наиграти ни на једном од ових лаптопа. Radeon Mobility 3470, који је овде најјача опција, је (природно) спорији од `стоне` варијанте, а ни она се баш не одликује неким перформансама.
Врло су изједначени, процесори су упоредиви (блага предност на страни FCS-a и Acera), иста количина RAM-а, исти формат, сви имају графичке које ће да врте Аеро и да декодирају HD видео...
Разлике су у ситницама, а међу њима мораш сам да одабереш које су ти битне. Коју марку више волиш/имаш више поверења? На невиђено, дао бих предност квалитету израде FSC-a и HP-a (квалитет тастатуре, чврсто кућиште које се не увија), али би било добро да се негде сам у то увериш. Нисам детаљно прегледао све спецификације, али HP има Блутут, HP и Acer имају веб-камере, Acer има за 70GB већи хард и HDMI и e-SATA прикључке, информације о трајању батерије фале...
Процени шта ће ти од свега тога бити најкорисније. :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.