Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
HELPPPPPP!!!!!!
STRANA 1 OD 1
djdarko042 HELPPPPPP!!!!!! 03.04.2009. 12:01 T16570

status: user
broj poruka: 94

RazoR_89
imam laptop msi ex600x-073eu kako da iskljuchim touch pad,jer imam usb misha pa mi on smeta pri radu....ako je to mogutje da se iskljuchi...unapred zaxwalan....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed here comes the help 03.04.2009. 14:10 #106555

broj poruka: 10997

Ako ti je t. pad prijavljen kao `device`, otkazi (disable) ga u device manager-u. Ako se `dize` sa Window$-om, izbacii ga is start-up-a.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sta ti znaci `Razor_89`? Ima li to neke veze sa Razor-om, legendarnim krekerom?
Kurgan Probaj... 03.04.2009. 15:31 #106576

broj poruka: 30

Probaj FN+F3 bar je kod mene tako
doca80 Re: here comes the help 03.04.2009. 21:20 #106618

broj poruka: 3053
Hehe,bas bi bilo do j*ja kad bi legendarni kreker,koji je krekovao zilion stvari do sad pitao na PC Berzi kako da iskljucii touch pad

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

::
:: Ako ti je t. pad prijavljen kao `device`, otkazi (disable) ga u device manager-u. Ako se `dize` sa Window$-om, izbacii ga is start-up-a
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Sta ti znaci `Razor_89`? Ima li to neke veze sa Razor-om, legendarnim krekerom?
tortojed Re: Re: here comes the help 03.04.2009. 23:35 #106635

:: Hehe,bas bi bilo do j*ja kad bi legendarni kreker,koji je krekovao zilion stvari do sad pitao na PC Berzi kako da iskljucii touch pad
:: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: ::
:: :: Ako ti je t. pad prijavljen kao `device`, otkazi (disable) ga u device manager-u. Ako se `dize` sa Window$-om, izbacii ga is start-up-a
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: Sta ti znaci `Razor_89`? Ima li to neke veze sa Razor-om, legendarnim krekerom
:: :

Eh doco, doco! Pa nisam ja ni mislio da je ON taj covek (uostalom, Onaj nije iz Srbije - znam i odakle je, ali necu da kazem). Samo sam sugerisao da se nas covek inspirisao imenom Onoga.
doca80 Re: Re: Re: here comes the help 03.04.2009. 23:40 #106637

broj poruka: 3053
hehe,pa nisi me dobro shvatio!!! Ja nisam ni rekao da je ON taj covek,samo sam rekao da bi bas bio ekstra fazon kad bi PRAVI cracker postavio takvo pitanje na nasoj dragoj PC Berzi...Ono kao najpametniji cracker postavlja pocetnicko pitanje na Srpskom sajtu...Mislim mojne...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: :: Hehe,bas bi bilo do j*ja kad bi legendarni kreker,koji je krekovao zilion stvari do sad pitao na PC Berzi kako da iskljucii touch pad
:: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: ::
:: :: ::
:: :: :: Ako ti je t. pad prijavljen kao `device`, otkazi (disable) ga u device manager-u. Ako se `dize` sa Window$-om, izbacii ga is start-up-a
:: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: :: Sta ti znaci `Razor_89`? Ima li to neke veze sa Razor-om, legendarnim krekerom
:: :: :
:: Eh doco, doco! Pa nisam ja ni mislio da je ON taj covek (uostalom, Onaj nije iz Srbije - znam i odakle je, ali necu da kazem). Samo sam sugerisao da se nas covek inspirisao imenom Onoga.
tortojed Re: Re: here comes the help 04.04.2009. 20:44 #106760

:: Hehe,bas bi bilo do j*ja kad bi legendarni kreker,koji je krekovao zilion stvari do sad pitao na PC Berzi kako da iskljucii touch pad
:: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :

Ah, pa naravno! Bilo bi to za Zabavnikovu rubriku `verovali ili ne`.
TheDuke Pomoc sa audio drajverom za MSI 05.04.2009. 11:28 #106848

broj poruka: 6
Da ne pocinjem novu temu!
Imam laptop MSI ex600-412eu i imam problem sa audio drajverom Realtek HD audio driver. Na disku koji ide uz laptop postoji drajver ali na kraju instalacije samo izbaci obavestenje: Install audio driver....failure. Isto se dogadja i kad pokusam sa drajverom sa msi-jevog sajta. Sve ostale drajvere je instalirao bez problema.
Ako je neko imao isti problem neka se javi. Hvala unapred!
The Duke

spider12 Re: Pomoc sa audio drajverom za MSI 05.04.2009. 16:43 #106896

broj poruka: 92
prvo instaliraj:
`Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio` pa onda audio karticu pa modem... l

imao si mali milon tekstova o tome

evo ti i link:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-45958-1&lc=en&dlc=en&cc=us&os=228&product=3224055

:: Da ne pocinjem novu temu
:: Imam laptop MSI ex600-412eu i imam problem sa audio drajverom Realtek HD audio driver. Na disku koji ide uz laptop postoji drajver ali na kraju instalacije samo izbaci obavestenje: Install audio driver....failure. Isto se dogadja i kad pokusam sa drajverom sa msi-jevog sajta. Sve ostale drajvere je instalirao bez problema
:: Ako je neko imao isti problem neka se javi. Hvala unapred
:: The Duk
TheDuke Pomoc sa audio drajverom za MSI 05.04.2009. 21:58 #106939

@ spider12: Instalirao sam to sto si mi rekao ali opet isto. Nece pa nece! Da ne treba nesto u BIOSu da cackam?
The Duke

spider12 Re: Pomoc sa audio drajverom za MSI 06.04.2009. 01:27 #106979

broj poruka: 92
to je vec cudnjikavo...pretpostavljam da si instalirao win xp, i ako jesi, probaj onda sa vistom, instaliraj je pa ako zvuk radi onda je definitivno do win xp instalacije a audio karta sljaka...

:: @ spider12: Instalirao sam to sto si mi rekao ali opet isto. Nece pa nece! Da ne treba nesto u BIOSu da cackam
:: The Duk
TheDuke Pomoc sa audio drajverom za MSI 06.04.2009. 17:34 #107053

Da, istalirao sam xp sp2. Uzeo sam drajvere i od druga koji isto ima msi samo vr601...kupljen pre 2-3 godine i audio drajver je isti, samo vrv malo stariji. I nista. A kod njega je isti xp koji sam i kod mene instalirao. Probacu sa vistom ili nekim drugim xp-om. Hvala.
The Duke

TheDuke Proradio! 10.04.2009. 17:36 #107525

Stavio sam xp sp3 i zvuk samo pichi. Jedino sto sad ne izlaze one male slicice u donjem desnom uglu kad se startuje kamera ili bluetooth ili internet explorer ili outlook ali to i nije toliko bitno.
Hvala na saradnji!
The Duke

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs