Preporucio bih ti svakako HP ali u obzir mogu da dodju i Dell, toshiba, asus, msi... Acer nemoj da gledas, najvise ih prodaju, mislim da su malo losiji od ostalih... Ako vec gledas da uzmes laptop gledaj da ima Core2Duo procesor ili neki AMD X2, 2GB rama i HDD min 160GB... Pogledaj sledece:
za takve stvari bih insistirao na brand-u jer za (relativno) male pare dobijas slicne performanse. da ti komp, pak, treba za 3D modelovanje i render onda bi imalo smisla uzeti neki nabudzeni Asus koji kosta koliko prosecna Toshiba i za dve godine (kad se isplati) igrati fudbal sa njim. Naravno, ako pozivi te dve godine :)
imao sam dell u ruci i kvalitet izrade je vrhunski ali kod njih ima samo vostro a860 za te pare a cini mi se da sem kvaliteta je prilicno siromasan u odnosu na druge
Samo bih ti preporucio da bezis od MSI i Fujitsu Siemens.Ovo ostalo moze,samo tesko da ces naci dell za te pare.Mozes da nadjes solidan hp,mislim da ima neki u metrou za 32k,valjda je jos na akciji.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.